Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Γήπεδο ΑΕΚ: Ο δήμαρχος επιμένει!

Γήπεδο ΑΕΚ: Ο δήμαρχος επιμένει!

Έχει περάσει πάνω από 1 μήνας από την έναρξη των έργων στο οικόπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο δήμαρχος της πόλης, Άρης Βασιλόπουλος, προχώρησε σε μια κίνηση που πάει… κόντρα στο στόχο της Ένωσης για τη δημιουργία της “Αγιά – Σοφιάς”.

Με τα έργα για το γήπεδο της ΑΕΚ να βρίσκονται εδώ και 40 ημέρες σε πλήρη εξέλιξη στο οικόπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Άρης Βασιλόπουλος κάνει μια προσπάθεια με σκοπό την καθυστέρηση τους, μέσω του έργου της υπογειοποίησης

Η περιφέρεια Αττικής είχε ανακοινώσει στις 15 Ιουλίου ότι δύο ημέρες αργότερα θα ξεκινούσε η δημόσια διαβούλευση για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της υπογειοποίησης και θα είχε ημερομηνία ολοκλήρωσης τις 4 Σεπτεμβρίου. Στις 20 Ιουλίου, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας είχε ενημερωθεί εγγράφως για την προθεσμία και κλήθηκε να καταθέσει την γνωμοδότησή του.

Ο δήμαρχος προσπαθεί να κάνει… καθυστερήσεις!

40 μέρες μετά την έναρξη των έργων για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας θέλησε να ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες για την ανάγκη να συγκληθούν τα όργανα ώστε να γνωμοδοτήσει για τη ΜΠΕ της υπογειοποίησης, τρεις ημέρες πριν λήξει η προθεσμία. Μάλιστα, κατέθεσε αίτημα για παράταση της διαβούλευσης, κάτι που είχε κάνει και με την ΜΠΕ του γηπέδου.

Η οποιαδήποτε καθυστέρηση υπάρξει στα έργα υπογειοποίησης, θα είναι απλά ένα μικρό… εμπόδιο

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις