Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Γήπεδο ΑΕΚ: “Προχωράμε με καταιγιστικούς ρυθμούς” [pics]

ΑΕΚ
.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL

Η ΑΕΚ ενημέρωσε τους οπαδούς της για ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα ολόκληρης της ιστορίας της, την κατασκευή του γηπέδου. Παρουσίασε μία πανοραμική φωτογραφία του εργοταξίου στη Νέα Φιλαδέλφεια και τόνισε ότι το έργο “προχωράει με καταιγιστικούς ρυθμούς”.

Η πρωτοπορία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Superleague και η -πιθανότατη πια- κατάκτηση του τίτλου μετά από 24 ολόκληρα χρόνια, συνεχίζει να μην είναι το μόνο θέμα που απασχολεί άπαντες στην Ένωση.

Κι αυτό γιατί η κατασκευή του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι ένα από τα πιο σημαντικά έργα σε ολόκληρη την ιστορία της ομάδας. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ όμως, τα μηνύματα και από αυτόν τον τομέα είναι απόλυτα θετικά.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ για το γήπεδο

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, μία πανοραμική φωτογραφία από το εργοτάξιο στο χώρου όπου θα κατασκευαστεί το γήπεδο, σχολιάζοντας τα εξής:

Η σημερινή εικόνα του εργοταξίου στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατασκευή του σπιτιού μας προχωράει με καταιγιστικούς ρυθμούς σε πολλούς από τους 13 τομείς στους οποίους είναι χωρισμένο το έργο της ιστορίας μας!”

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις