Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Γήπεδο ΑΕΚ: Σημαντικές εξελίξεις στο θέμα της υπογειοποίησης

Γήπεδο ΑΕΚ: Σημαντικές εξελίξεις στο θέμα της υπογειοποίησης
Intime

Σπουδαία νέα για την ΑΕΚ, καθώς πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία το έργο της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά την έγκριση από την Περιφέρεια Αττικής.

Ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωσή του βρίσκεται το «σπίτι» της ΑΕΚ. Το θέμα που είχε προκύψει με τον φάκελο της Intrakat, της εταιρείας δηλαδή που έχει αναλάβει την περάτωση του έργου πλέον διευθετήθηκε και ολοκληρώθηκαν τα επανορθωτικά μέτρα που ήταν απαραίτητα.

Η Περιφέρεια Αττικής έδωσε έτσι την έγκρισή της και απομένει μόνο η τυπική έγκριση στην επόμενη συνεδρίαση του ελεγκτικού συνεδρίου για να ξεκινήσουν τα έργα.

Συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρει:

«Μετά από διαλογική συζήτηση μεταξύ των μελών της η Οικονομική Επιτροπή κατά πλειοψηφία αποφασίζει

A) Την έγκριση των επανορθωτικών μέτρων που έλαβε ο οικονομικός φορέας «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ» με δ.τ INTRAKAT και των αποδεικτικών στοιχείων που προσκόμισε προκειμένου να αποδείξει την αξιοπιστία του, ως επαρκή.

B) Την έγκριση του 2ου Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού, σύμφωνα με το οποίο προσωρινός ανάδοχος του έργου «ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΔΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ», είναι ο οικονομικός φορέας «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ» με δ.τ INTRAKAT με ποσοστό μέσης έκπτωσης προσφοράς (Εμ) 45,10% και Σύνολο Δαπάνης του Έργου κατά την προσφορά 8.142.737,22 € (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Γ) Την εξουσιοδότηση της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και της Επιτροπής Διαγωνισμού για τη συνέχιση της διαδικασίας του διαγωνισμού».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις