Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Γκάζωσε” και γλίτωσε! “Γάζωσαν” το αυτοκίνητο ποδοσφαιριστή

“Γκάζωσε” και γλίτωσε! “Γάζωσαν” το αυτοκίνητο ποδοσφαιριστή
@andaz_tv

Ο 23χρονος αμυντικός της Ντεπορτίβο Κάλι, Χουάν Σεμπαστιάν Κιντέρο, γλίτωσε από επίθεση αγνώστων, τη στιγμή που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ από την Κολομβία, ο Χουάν Κιντέρο δέχθηκε επίθεση μετά την αποτυχία της Ντεπορτίβο Κάλι να φτάσει στα play-off στο πρωτάθλημα της Κολομβίας.

O Κεντέρο βρισκόταν σε ένα αυτοκίνητο με τον αδερφό του μετά το παιχνίδι εναντίον της Πάστο, όταν δύο άντρες σε μια μοτοσικλέτα “γέμισαν” το όχημα με σφαίρες.

“Πήγαινα στο σπίτι μου με τον αδερφό μου όταν ένιωσα κάποιος να χτυπάει στο παράθυρο του αυτοκινήτου και είδα να μου δείχνει ένα όπλο”, είπε αρχικά ο 23χρονος αμυντικός στους δημοσιογράφους στην Κολομβία.

“Το μόνο που θα μπορούσα να κάνω ήταν να αντιδράσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να επιταχύνω, και ευτυχώς οι σφαίρες χτύπησαν μόνο την πόρτα. Ευτυχώς, επέζησα όπως και ο αδελφός μου. Αυτά τα πράγματα είναι ανεξήγητα, το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι. Σήμερα ήμουν εγώ και αύριο θα μπορούσαν να είναι άλλοι παίκτες” ανέφερε.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις