Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Γκολάρα, VAR, χαμένο πέναλτι και… γκέλα για Γιουνάιτεντ! video

Γκολάρα, VAR, χαμένο πέναλτι και… γκέλα για Γιουνάιτεντ! video
Reuters

Οι ομάδες του Μάντσεστερ δεν τα πήγαν καλά στη δεύτερη αγωνιστική της Premier League. Μετά την ισοπαλία της Σίτι, ήρθε το 1-1 της Γιουνάιτεντ στην έδρα της Γουλβς. Οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν την ισοφάριση από γκολάρα του Νέβες (κατοχυρώθηκε με χρήση VAR) και δεν μπόρεσαν να φτάσουν στη νίκη, αφού ο Πογκμπα δεν μπόρεσε να σκοράρει με πέναλτι.

Δεν τα κατάφερε στην έδρα της Γουλβς. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 1-1 στο «Μολινό» και… πέταξε τους πρώτους της βαθμούς –μόλις- από τη δεύτερη αγωνιστική της Premier LeagueΣτο 27’ o Μαρσιάλ παρέλαβε την κάθετη μπαλιά από τον Ράσφορντ και πλάσαρε εύστοχα για το 0-1 της ομάδας του Σόλσκιερ!

Η Γουλβς έφερε το ματς στα ίσα με έναν εντυπωσιακό τρόπο. Ο Ζοάο Μουτίνιο γύρισε στον Ρούμπεν Νέβες, ο οποίος με εκπληκτικό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Ντε Χεά για το 1-1 (δοκάρι και μέσα)! Το τέρμα «εγκρίθηκε» από τον διαιτητή μετά τη χρήση VAR αφού υπήρξε υποψία ο Πορτογάλος μέσος να έβγαλε την ασίστ από θέση οφσάιντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε στο 68’ μοναδική ευκαιρία να πάρει… κεφάλι στο σκορ και τη νίκη. Ο Κόουντι ανέτρεψε τον Πογκμπά, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, αλλά ο Γάλλος μέσος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ρουί Πατρίτσιο κι έτσι να δώσει το “τρίποντο” στη Γιουνάιτεντ.

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις