Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Γκολάρες οι Έλληνες All Star στην ήττα από τη Μονακό 2004! video

Γκολάρες οι Έλληνες All Star στην ήττα από τη Μονακό 2004! video

Οι κάτοικοι της Λευκάδας γέμισαν το τοπικό δημοτικό στάδιο και είδαν τους Έλληνες All Star να χάνουν τη Μονακό του 2004 με 4-3 σε φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Υπέροχα γκολ πέτυχαν οι Γιώργος Καραγκούνης (2) και Βασίλης Μπορμπόκης.

Ο Οδυσσέας Νυδρίου Λευκάδας, που έχει αδελφοποιηθεί με τη Μονακό, διοργάνωσε φιλικό αγώνα με συμμετοχή Ελλήνων All Star, οι οποίοι αντιμετώπισαν ομάδα των Μονεγάσκων με παίκτες που στην πλειοψηφία τους αγωνίστηκαν το 2004 στον τελικό του Champions League. Τα έσοδα της αναμέτρησης πρόκειται να δοθούν στον σύλλογο «Φάρο», ο οποίος έχει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο στο νησί της Λευκάδας.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο δημοτικό στάδιο Λευκάδας είδε τους Έλληνες All Star να χάνουν με 4-3, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο καραγκούνη. Ο “Τυπάρας” έδειξε και πάλι πως το… τόπι δεν ξεχνιέται, πετυχαίνοντας δύο υπέροχα γκολ.

Το πρώτο μπήκε με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ (έκανε το 1-1), ενώ το δεύτερο με υπέροχο μακρινό σουτ, θυμίζοντας το γκολ που είχε πετύχει κόντρα στην Πορτογαλία, στον εναρκτήριο αγώνα του Euro 2004 (διαμόρφωσε το τελικό 4-3).

Υπέροχο γκολ, με όμορφη ατομική προσπάθεια και σουτ, πέτυχε ο Βασίλης Μπορμπόκης (μείωσε σε 2-4). Να αναφέρουμε ότι στον πάγκο της ελληνικής ομάδας βρέθηκαν οι Γιώργος Δώνης και Τάκης Λεμονής, ενώ με την Μονακό αγωνίστηκε ο Άκης Ζήκος.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα…

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις