Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Η ΑΕΚ… επενδύει! “Κλείνει” τον Ντιανεσί

Η ΑΕΚ… επενδύει! “Κλείνει” τον Ντιανεσί
@FortunaSittard

Τη στιγμή που η απόκτηση του Ντανιέλ Βέρντε φαίνεται να δυσκολεύει υπερβολικά και να οδηγείται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- σε “ναυάγιο”, η ΑΕΚ φαίνεται να προχωρά σε μια μετεγγραφή – επένδυση, με τον Τζιμπρίλ Ντιανεσί.

Μια κίνηση που κρίνεται ως… επένδυση για το μέλλον φαίνεται πως θα κάνει η ΑΕΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ένωση βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζιμπρίλ Ντιασενί.

ΑΕΚ: Κόβει τις επαφές με τους μάνατζερ του Βέρντε

Ο 23χρονος Γάλλος εξτρέμ με καταγωγή από το Μάλι αναμένεται να μεταβεί στην Πολωνία για να εξεταστεί από τον Λάκη Νικολάου και στη συνέχεια να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Ο Ντιανεσί παίζει ως δεξί εξτρέμ και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Φορτούνα Σιτάρντ, έχοντας όμως μικρό χρόνο συμμετοχής, λόγω σοβαρού τραυματισμού (χιαστούς). Αν όλα πάνε καλά και ο παίκτης αποκτηθεί από τους “κιτρινόμαυρους”, πιθανότατα θα δοθεί δανεικός στη Λαμία.

Γήπεδο ΑΕΚ: Έτοιμος ο σκελετός του στεγάστρου στην παλιά θύρα 21!

Ο νεαρός εξτρέμ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Τουλούζ και το καλοκαίρι του 2016 μετακόμισε στην Ολλανδία. Στην Φορτούνα Σιτάρντ αγωνίστηκε σε 73 ματς, με 23 γκολ και 11 ασίστ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις