Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

“Η ΑΕΚ κάλεσε τον πατέρα του Πόνσε για συζητήσεις”

“Η ΑΕΚ κάλεσε τον πατέρα του Πόνσε για συζητήσεις”
ΦΩΤΟ intime

Η παραμονή του Έκι Πόνσε στην ΑΕΚ δεν είναι κάτι το… απλό και εύκολο. Η Ένωση πάντως θα κάνει την προσπάθεια της για να κρατήσει τον Αργεντινό επιθετικό και τα δημοσιεύματα από την Ιταλία αναλύουν τα δεδομένα. Πιο συγκεκριμένα, η έγκυρη “Corriere Dello Sport” αναφέρει ότι η πλευρά των “κιτρινόμαυρων” επιδιώκει προσέγγιση της Ρόμα μέσω του πατέρα του Έκι Πόνσε.

Όλοι τρελοί για τον Πόνσε: Τον θέλουν σε Ελλάδα, Αργεντινή και Πορτογαλία” αναφέρει στον τίτλο του ρεπορτάζ της η έγκυρη “Corriere Dello Sport”, που τονίζει στη συνέχεια τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ για να κρατήσει τον Πόνσε.

Όπως σημειώνεται, οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν πρόκειται να καταβάλουν στους “τζιαλορόσι” το ποσό των 7 εκατ. ευρώ (η οψιόν αγοράς του παίκτη) όχι μόνο επειδή δεν μπορούν να το διαθέσουν, αλλά και για να κρατήσουν τις ισορροπίες στα αποδυτήρια (θα πρέπει να δώσουν στον Πόνσε συμβόλαιο 1,2 εκατ. ευρώ, όπως αυτό που έχει στη Ρόμα).

«Οι διπλοί ημιτελικοί Κυπέλλου της ΑΕΚ»

Στο ρεπορτάζ τονίζεται πως από την ΑΕΚ θα ήθελαν να κατεβάσουν την τιμή της ρήτρας, ώστε να δώσουν περισσότερα για το συμβόλαιο του παίκτη με τη μορφή μπόνους. Την ίδια στιγμή όμως επισημαίνεται ότι για τον Πόνσε ενδιαφέρονται ομάδες όπως η Μπόκα και η Σπόρτινγκ Λισαβόνα.

Μάλιστα, η ΑΕΚ εμφανίζεται να… ζητά τη βοήθεια του πατέρα του Πόνσε! Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν καλέσει τον πατέρα του Αργεντινού στην Αθήνα, ώστε να του ζητήσουν τη δική του μεσολάβηση, για να υπάρξει νέος δανεισμός του γιου του από την Ρόμα.

Παράλληλα, η εφημερίδα βάζει στο… τραπέζι και το όνομα του Βασίλη Μπάρκα, επικαλούμενη σχετικά δημοσιεύματα που θέλουν τη Ρόμα να παρακολουθεί τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις