Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η ΑΕΚ καταγγέλλει τον Φορτούνη!

Η ΑΕΚ καταγγέλλει τον Φορτούνη!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η κίνηση του Κώστα Φορτούνη να βρίσει προς την εξέδρα της ΑΕΚ -μετά το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ- αναμένεται να φέρει την αντίδραση της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα “Live Sport”, η ΠΑΕ ΑΕΚ σκοπεύει να ακολουθήσει τη νομική οδό και να καταγγείλει στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα τον Κώστα Φορτούνη, για τη συμπεριφορά του αμέσως μετά την γκολάρα που σημείωσε στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Η κάμερα της Nova “έπιασε” τον αρχηγό του Ολυμπιακού να λέει προς την εξέδρα: “εγώ σας γ@@@ω”. Η υπόθεση θα εξετάσει μέσω του DVD του ντέρμπι, κάτι που είχε γίνει και στην πρόσφατη υπόθεση με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη του ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός – Φορτούνης: «Συγγνώμη» για τα… μάτια του κόσμου;

Σε περίπτωση που ο αρχηγός των “ερυθρόλευκων” κληθεί σε απολογία, διατρέχει κίνδυνο τιμωρίας 1-2 αγωνιστικών. Ο Φορτούνης μπορεί να δεχθεί μια αγωνιστική για ανάρμοστη συμπεριφορά και διαγωγή προς τους θεατές (άρθρο 10, παράγραφος 1α του Πειθαρχικού Κώδικα) ή με δύο για υβριστική συμπεριφορά (παράγραφος 1β του άρθρου 10).

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική για την κίνησή προς την εξέδρα του ΟΦΗ και δεν αγωνίστηκε το ματς Κυπέλλου του “δικέφαλου του Βορρά”με τον Άρη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις