Σάββατο, 25 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Φορτούνης: “Συγγνώμη” για τα… μάτια του κόσμου;

Ολυμπιακός – Φορτούνης: “Συγγνώμη” για τα… μάτια του κόσμου;
ΦΩΤΟ eurokinissi

Στον… επίλογο τις περισσότερες φορές κρύβεται η αλήθεια. Ο Κώστας Φορτούνης παραδέχθηκε πως ήταν λάθος να βρίσει προς τους οπαδούς της ΑΕΚ -στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό- ζήτησε συγγνώμη, αλλά το τέλος της δήλωσης του έκρυβε… ειρωνεία.

Πέτυχε μια γκολάρα στο πρόσφατο ΑΕΚ – Ολυμπιακός, αλλά η κίνηση που έκανε κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του, προς την εξέδρα της Ένωσης, την… έσβησε από τη μνήμη μας.

Ο Κώστας Φορτούνης… ξέφυγε μετά το τέρμα που πέτυχε στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, αφού είπε προς την εξέδρα: “εγώ σας γ…!”. Μάλιστα, σε εκείνο το σημείο βρισκόταν η οικογενειακή κερκίδα της Ένωσης.

Με δήλωση του στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο αρχηγός του Ολυμπιακού παραδέχεται το λάθος του, ζητά συγγνώμη, τονίζει πως περιμένει να δεχθεί τις όποιες συνέπειες υπάρξουν, αλλά στο τέλος της… μιλά με ειρωνική διάθεση.

“Μας έβριζαν συνέχεια και την οικογένειά μου. Τους δικαιολογώ γιατί όταν πονάς, τότε θα βρίζεις και θα αντιδράς με αυτό τον τρόπο” τόνισε.

Η δήλωση του Κώστα Φορτούνη

«Καταρχάς ζητάω συγγνώμη, γιατί πάνω στην ένταση είπα κάτι που δεν έπρεπε. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως αισθάνεται ένας ποδοσφαιριστής εκείνη τη στιγμή, πόσο μάλλον όταν βάζεις ένα γκολ που φέρνει την ομάδα κοντά στην νίκη. Μια νίκη που την θέλαμε πολύ. Προφανώς και δεν ήξερα ότι στην μεριά εκείνης της εξέδρας υπήρχαν μικρά παιδιά και ήταν λάθος μου. Απλά ξέσπασα με αυτό τον τρόπο και παραδέχομαι ότι ήταν λάθος μου. Όμως είναι και λάθος να με χρεώνουν και να λένε ότι γνώριζα και το έκανα επίτηδες. Αν είναι δυνατόν.

Όλοι ξέρουν τον χαρακτήρα μου και ότι ποτέ δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που θα γνώριζα ότι στο σημείο αυτό είναι μικρά παιδιά και εμείς πρέπει να τους δίνουμε το καλό παράδειγμα. Ακόμα και μεγαλύτεροι σε ηλικία να ήταν πάλι το ίδιο θα έλεγα. Ήταν λάθος μου το παραδέχομαι και θα δεχθώ τις οποιεσδήποτε συνέπειες γιατί έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου.

Το θέμα είναι ότι δεχθήκαμε πολλές φραστικές επιθέσεις από την εξέδρα. Μας έβριζαν συνέχεια και την οικογένειά μου. Τους δικαιολογώ γιατί όταν πονάς, τότε θα βρίζεις και θα αντιδράς με αυτό τον τρόπο. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι δεν κερδίσαμε ένα δικό μας παιχνίδι και δώσαμε δικαιώματα. Όμως δεν σταματάμε εδώ και συνεχίζουμε. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και θα πάρουν τις απαντήσεις οι αντίπαλοι. Τον Ολυμπιακό μην τον ξεγράφουν»

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις