Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Η διευκρίνιση του πρόεδρου του ΠΣΑΠ για το «ψαλίδι» στα συμβόλαια

Η διευκρίνιση του πρόεδρου του ΠΣΑΠ  για το «ψαλίδι» στα συμβόλαια
Intime

Ο Γιώργος Μπαντής θέλησε να διευκρινίσει το ποσοστό της μείωσης που ζητήθηκε να δεχθούν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Superleague, αλλά και το χρονικό διάστημα.

Διευκρινιστική τοποθέτηση για το τι ακριβώς περιελάμβανε η πρόταση του working group της Superleague, επί των μειώσεων των συμβολαίων των παικτών, αλλά και τη χρονική διάρκεια ισχύς της, έκανε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής.

ΠΣΑΠ: “Η Superleague πρότεινε μείωση 83% στις δόσεις των ποδοσφαιριστών”

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ ξεκαθάρισε πως δεν επρόκειτο για προτεινόμενη μείωση 25% επί των απολαβών των παικτών, αλλά για οριζόντια μείωση 83% για το τετράμηνο του lockdown.

«Με λυπεί το γεγονός πως ακόμη και τώρα και ενώ ως ΠΣΑΠ έχουμε βγάλει ανακοίνωση λέγοντας ξεκάθαρα πως αρνούμαστε την πρόταση που μας κατέθεσε η Super League 1 που αφορά μόνο τους μήνες Μάρτιο μέχρι και Ιούνιο, οριζόντιας μείωσης ύψους 83%, κάποιοι να επιμένουν γράφοντας 25%

Επαναλαμβάνω: Η πρόταση ήταν: μείωση 83% για τους 4 μήνες: Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο του 2020» ανέφερε ο Μπαντής, στο προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις