Η ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την συνάντηση των Big 4!

ΦΩΤΟ Intime

Με επίσημο Δελτίο Τύπου η ΓΓΑ, ενημέρωσε για όσα έλαβαν χώρα στη συνάντηση των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου με τους εγχώριους και διεθνείς φορείς ,σήμερα (22/1) στο “Μεγάλη Βρετάνια”, εστιάζοντας στα όσα συμφωνήθηκαν.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ) εξέδωσε Δελτίο Τύπου για να ενημερώσει για τα τεκταινόμενα της σημερνινής (22/1) συνάντησης των Big 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου, υπό την παρουσία διεθνών και εγχώριων φορέων του αθλήματος, στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετάνια” στην Αθήνα.

Η ενημέρωση της ΓΓΑ εστιάζει στα τρία σημεία σύμπλευσης των εμπλεκόμενων στη συνάντηση, τα οποία έχουν να κάνουν με τις πρόωρες εκλογές της ΕΠΟ, την προσπάθεια να διευθύνουν ξένοι διαιτητές τα περισσότερα ματς του πρωταθλήματος καθώς και την επανάληψη της συνάντησης πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

To Δελτίο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού

Σχεδόν 4ωρη διάρκεια είχε η συνάντηση, για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που διοργανώθηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον Διευθυντή Εθνικών Ομοσπονδιών – μελών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς παρουσία των Γιάννη Αλαφούζου, Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη.

Από πλευράς διεθνών συνομοσπονδιών συμμετείχαν οι Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (Εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA), Μάριος Γεωργίου (Διεύθυνση Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA) και Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA), ενώ την ΕΠΟ εκπροσώπησε ο πρόεδρος Ευάγγελος Γραμμένος και τη Super League 1 ο πρόεδρός της, Μηνάς Λυσάνδρου.

Εξελίχθηκε ένας αναλυτικός διάλογος, αναφέρθηκαν όλα τα προβλήματα, συζητήθηκαν για αρκετά από αυτά οι οπτικές αντιμετώπισής τους και συμφωνήθηκε ότι:

* Η συνάντηση θα επαναληφθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, σε ημερομηνία κοντά στην ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
* Οι εκλογές για την ανάδειξη διοίκησης της Ομοσπονδίας θα διεξαχθούν νωρίτερα, εντός του Ιουνίου.
* Θα εξαντληθούν οι πιθανότητες προκειμένου να οριστούν ξένοι διαιτητές σε περισσότερους αγώνες από εδώ και στο εξής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις