Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η γκάφα της χρονιάς στο Μπενφίκα – Λυών! video

Η γκάφα της χρονιάς στο Μπενφίκα – Λυών! video
Reuters

Ο Άντονι Λόπες “κρέμασε” τη Λυών με απίθανη γκάφα στο 86′ κι έδωσε τους βαθμούς της νίκης στην Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου (2-1) – Λιλ και Βαλένθια έμειναν στο 1-1 στο “στο Σταντ Πιέρ-Μορουά”, σε ματς για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions Legaue, με τους Ισπανούς να χάνουν τη νίκη μέσα από τα… χέρια τους!

Η απίστευτη κίνηση του Άντονι Λόπες στοίχισε.. ακριβά στην Λυών, που δεν κατάφερε να φύγει από την έδρα της Μπενφίκα με κάποιο βαθμό (2-1), σε ματς για την 3η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Champions Legaue.

Σε προσπάθεια να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι στο 85′ με τα χέρια, ο γκολκίπερ της γαλλικής ομάδας έκανε… ασίστ στον Πίζι κι αυτός έστειλε την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα της Λυών χαρίζοντας τη νίκη με 2-1 στην Μπενφίκα.

“Απόδραση” για Τσέλσι απ’το Άμστερνταμ! Ανατροπή με γκολάρες η Λειψία – videos

Σε ματς για τον 8ο όμιλο, η Βαλένθια έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της στην έδρα της Λιλ (1-1). Οι “νυχτερίδες” κρατούσαν τους τρεις βαθμούς μέχρι το 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, έχοντας ανοίξει το σκορ στο 63′ με τον Τσερίσεφ.

Το τέρμα του Ικόνε όμως στο 90+5, το οποίο και.. σφραγίστηκε από το VAR, διαμόρφωσε το τελικό 1-1 κι έδωσε στη γαλλική ομάδα τον πρώτο της βαθμό στη φετινή φάση των ομίλων του Champions League.

Η βαθμολογία σε 7ο και 8ο όμιλο

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις