Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Γουότφορντ “ψάχνεται” για Τσιμίκα!

Η Γουότφορντ “ψάχνεται” για Τσιμίκα!
ΦΩΤΟ Intime

Στο “κόλπο” της διεκδίκησης του Κώστα Τσιμίκα φαίνεται πως έχει μπει η Γουότφορντ, όπως αναφέρουν ιταλικά μέσα που παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από τον ακραίο αμυντικό του Ολυμπιακού λόγω του ενδιαφέροντος της Νάπολι.

Την πιθανότητα να κινηθεί για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα φαίνεται πως εξετάζει η Γουότφορντ, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιταλική ιστοσελίδα “napolcalcionews”. Οι Ιταλοί παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις γύρω από τον αριστερό οπισθοφύλακα του Ολυμπιακού και σύμφωνα με όσα γράφονται στο δημοσίευμα η ομάδα της Premier League σκοπεύει να κινηθεί για τον Τσιμίκα και γι’ αυτό “φταίει” η… Νάπολι.

Πιο συγκεκριμένα η Γουότφορντ έκανε κρούση στη Νάπολι για την απόκτηση του Φαουζί Γκουλάμ αλλά δεν προσέφερε πάνω από 10 εκατ. ευρώ με τους “παρτενοπέι” να ζητάνε τουλάχιστον 15 εκατ. για την παραχώρηση του παίκτη. Μετά από αυτή την εξέλιξη οι Άγγλοι αναμένεται να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον Μαροκινό μπακ, με τον Κώστα Τσιμίκα να αποτελεί τον επόμενο στόχο για να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις