Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Λάτσιο δε… μασάει ούτε από κορονοϊό! “Αποθέωση” για Μιχαΐλοβιτς

Η Λάτσιο δε… μασάει ούτε από κορονοϊό! “Αποθέωση” για Μιχαΐλοβιτς

Πάει… τρένο η Λάτσιο στην Ιταλία. Η ομάδα της Ρώμης επικράτησε εντός έδρας της Μπολόνια με 2-0 και -εκμεταλλευόμενη τις αναβολές αγώνων λόγω κορονοϊού- πέρασε στην κορυφή του βαθμολογικοί πίνακα. “Αποθέωση” για Μιχαΐλοβιτς στο “Ολίμπικο”.

Σε μια αγωνιστική (26η) που οι περισσότεροι αγώνες της Serie A αναβλήθηκαν, λόγω της έξαρσης του κορονοϊοιύ στην Ιταλία, η Λάτσιο κατάφερε όχι μόνο να παίξει, αλλά και να βγει κερδισμένη! Η ομάδα της Ρώμης νίκησε την Μπολόνια με 2-0 στο “Ολίμπικο”, αποτέλεσμα που την ανέβασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι είχε ένα καθοριστικό τρίλεπτο στο πρώτο ημίχρονο, εκεί που κρίθηκε και το “τρίποντο”. Ο Λουίς Αλμπέρτο άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 18′ με συρτό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, στο 20′ ο Στρακόσα αρνήθηκε το γκολ στον Σοριάνο, ενώ στο 21′ ο Κορέα διαμόρφωσε το τελικό 2-0, με την μπάλα να κοντράρει στον Ντανίλο και να αλλάζει πορεία.

Κάπως έτσι, η Λάτσιο του Ιντζάγκι ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 62 βαθμούς (εκμεταλλευόμενοι την αναβολή του Γιουβέντους – Ίντερ), έχοντας 21 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα.

Να αναφέρουμε πως πριν τη σέντρα του αγώνα, οι οπαδοί της Λάτσιο δεν ξέχασαν τον παλιό παίκτη της ομάδας και.. μεγάλο μαχητή (πάσχει από λευχαιμία), Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, “αποθεώνοντας” τον τη στιγμή που εμφανίστηκε στο γήπεδο. “Ανέκαθεν ήσουν μαχητής. Είμαστε στο πλευρό σου, στη μεγαλύτερη μάχη της ζωής σου” έγραφε μήνυμα των “λατσιάλι” για τον προπονητή της Μπολόνια.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις