Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Η Λιντς αυτοτρολάρεται για το πέναλτι που κέρδισε!

Η Λιντς αυτοτρολάρεται για το πέναλτι που κέρδισε!
@LUFC

Είχε… ξεχάσει το πως είναι να κερδίζεις πέναλτι! Η Λίντς κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή κόντρα στην ΚΠΡ (2-1), σημειώνοντας το νικητήριο τέρμα από τα… ένδεκα βήματα. Οι γηπεδούχοι έστησαν την μπάλα στην “άσπρη βούλα” μετά 58 παιχνίδια!

Πέρασε πάνω από ένας χρόνος για να καταφέρει η Λιντς να κερδίσει ένα πέναλτι! Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα αντιμετώπισε το Σάββατο (08.12.2018) την ΚΠΡ και χρειάστηκε τα δυο γκολ του Καμάρ Ρόφι για να φτάσει στην εντός έδρας ανατροπή (2-1).

Το νικητήριο τέρμα για τα “παγόνια” σημειώθηκε στο 53′ από το σημείο του πέναλτι, μετά από χέρι που έκανε ο Τόνι Λέιστνερ. Ο Ρόφι ανέλαβε να εκτελέσει την… ποινή και στάθηκε εύστοχος. Το συγκεκριμένο ήταν το πρώτο πέναλτι που κέρδισε η Λιντς μετά από 14 μήνες και 58 παιχνίδια της  (5.273 αγωνιστικά λεπτά).

Ο Πάμπλο Ερνάντες ήταν ο τελευταίος που είχε εκτελέσει πέναλτι για την αγγλική ομάδα, τον Οκτώβριο του 2017, αλλά δεν είχε καταφέρει να σκοράρει!

Από τη μεριά της, η ομάδα του Μπιέλσα έδειξε το χιούμορ που διαθέτει και με ένα ποστάρισμα στον λογαριασμό της στο twitter θέλησε να τονίσει πως… ήταν νέοι και γέρασαν μέχρι να πάρουν και πάλι πέναλτι!

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις