Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Η Μπαρτσελόνα θέλει Εμπαπέ και “μαγειρεύει” ανταλλαγή… “βόμβα”!

Η Μπαρτσελόνα θέλει Εμπαπέ και “μαγειρεύει” ανταλλαγή… “βόμβα”!
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έκλεισε πριν από λίγες ημέρες τα 20 του χρόνια και ήδη βρίσκεται στο “στόχαστρο” των.. μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης. Η Μπαρτσελόνα θέλει να κάνει δικό της τον νεαρό επιθετικό και φαίνεται πως έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο για να το πετύχει…

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι εδώ και καιρό ένα από τα πιο “καυτά” μετεγγραφικά όνομα στην Ευρώπη. Η πρώτη διερευνητική κρούση της Ρεάλ Μαδρίτης προς την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του 20χρονου Γάλλου επιθετικού δεν βρήκε θετικό “έδαφος”, ωστόσο η Μπαρτσελόνα φαίνεται έτοιμη να κάνει γερό… μπάσιμο για την απόκτηση του.

Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της “Don Balon” υποστηρίζει πως η Μπαρτσελόνα θέλει να φέρει στην Καταλονία τον Εμπαπέ και φέρεται αποφασισμένη να παραχωρήσει έναν ποδοσφαιριστή, που πέρυσι κίνησε “γη και ουρανό” για να τον αποκτήσει από την Λίβερπουλ, τον Φιλίπε Κουτίνιο!

Σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό η Μπαρτσελόνα προσφέρει στο deal που θέλει να κάνει για τον Εμπαπέ τον 26χρονο Βραζιλιάνο διεθνή άσο. Να θυμίσουμε πάντως πως ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν έχει τονίσει πολλές φορές πως δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τον “θησαυρό” της ομάδας του!

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις