Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Μπενφίκα σήκωσε το πρωτάθλημα! Standing Ovation για Σάμαρη – video

Η Μπενφίκα σήκωσε το πρωτάθλημα! Standing Ovation για Σάμαρη – video
@SLBenfica

Η Μπενφίκα του Ανδρέα Σάμαρη διέλυσε με 5-1 την Σάντα Κλάρα και κατέκτησε το 37ο πρωτάθλημα της ιστορίας της! Δεύτερη και στο -2 έμεινε η Πόρτο, που θα βρεθεί στα προκριματικά του Champions League. Απίστευτες σκηνές κατά την αλλαγή του Έλληνα διεθνή μέσου.

Την κατάκτηση του 37ου πρωταθλήματος της ιστορίας της πανηγυρίζει η Μπενφίκα, που κατάφερε έστω και στις τελευταίες αγωνιστικές να αφήσει στο -2 την Πόρτο.

Η Μπενφίκα στέφθηκε πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, στο φινάλε της περιόδου μετά το επιβλητικό 4-1 επί της Σάντα Κλάρα στο Ντα Λουζ. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και ο Ανδρέας Σάμαρης βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα των “Αετών”, με τον διεθνή μέσο να γίνεται αλλαγή στο 80′ και να αποχωρεί συγκινημένος, αφού το στάδιο… σηκώθηκε στο πόδι!

https://twitter.com/SLBenfica/status/1129831901055860737

Η Πόρτο, που ήθελε ήττα της Μπενφίκα και δική της νίκη, κατάφερε να πάρει το δύσκολο «τρίποντο» στο «Ντραγκάο» απέναντι στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας (2-1) και θα βρεθεί στα προκριματικά του Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι, που έπαιζαν με 10 παίκτες από το 17′, λόγω αποβολής του Μπόρχα, προηγήθηκαν με τον Φελίπε στο 61΄, αλλά «λύγισαν» μέσα σε 8 λεπτά (79΄-87΄), με τα γκολ των Περέιρα και Ερέρα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις