Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Η ποινή του Κλοπ για τους έξαλλους πανηγυρισμούς! Τον στήριξε ο Μάρκο Σίλβα

Η ποινή του Κλοπ για τους έξαλλους πανηγυρισμούς! Τον στήριξε ο Μάρκο Σίλβα
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Γιούργκεν Κλοπ πανηγύρισε έξαλλα το νικητήριο τέρμα του Ορίγκι στο 90+6′ του Λίβερπουλ – Έβερτον (1-0), κατηγορήθηκε για απρεπή συμπεριφορά και τιμωρήθηκε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας.

Ο Γιούργκεν Κλοπ κατηγορήθηκε από την F.A. “… για απρεπή συμπεριφορά σχετικά με την αντίδρασή του στο 96΄ του Λίβερπουλ – Έβερτον” και το… ξέσπασμα χαράς του τιμωρήθηκε με πρόστιμο 8.000 λιρών.

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ είχε φροντίσει μετά τον αγώνα να απολογηθεί στον συνάδελφό του, Μάρκο Σίλβα λέγοντας πως έπρεπε να έχει μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση, ενώ ισχυρίστηκε πως δεν ήθελε να δείξει ασέβεια απέναντι στον Πορτογάλο προπονητή ή τους παίκτες της Έβερτον.

Πάντως, ο Μάρκο Σίλβα… κάλυψε τον συνάδελφο του και ισχυρίστηκε πως η αγγλική Ομοσπονδία δεν θα έπρεπε να τον τιμωρήσει.

“Φυσικά, το ξεκαθαρίζω. Εκείνη τη στιγμή δεν είδα τι ακριβώς έκανε έκανε ο Γιούργκεν. Τώρα το έχω δει και για εμένα δεν υπάρχει κανένα θέμα. Είναι το συναίσθημα του παιχνιδιού. Δεν ξέρω ποια θα ήταν η αντίδραση μου αν εμείς είχαμε σκοράρει σε εκείνο το σημείο του αγώνα

Οι κανόνες αποφασίζονται από την FA. Αλλά αν ρωτάτε την άποψη μου, νομίζω πως δεν έπρεπε να του επιβληθεί πρόστιμο. Ούτως ή άλλως εκείνη τη στιγμή ο προπονητής δεν μπορεί να σκεφθεί αν θα δεχθεί πρόστιμο ή όχι”, ανέφερε.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις