Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Τότεναμ εΧασε έδαφος για την τετράδα! Το… βιολί της η Λέστερ [videos]

Η Τότεναμ εΧασε έδαφος για την τετράδα! Το… βιολί της η Λέστερ [videos]
ΦΩΤΟ Reuters

Η Τότεναμ έμεινε στην ισοπαλία στο εκτός έδρας ματς με τη Νόριτς και έχασε την ευκαιρία να μπει στην τετράδα, ενώ η Λέστερ συνεχίζει την τρελή πορεία της αφού ακόμα και χωρίς τον Βάρντι έφυγε με το διπλό από την έδρα της Γουέστ Χαμ.

Τότεναμ και Νόριτς αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στο “Κάροου Ρόουντ” για την 20η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος, σε ένα αποτέλεσμα που δεν βοηθάει καμία από τις δύο, αφού η Νόριτς παρέμεινε ουραγός της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είναι στην 5η θέση με 30 βαθμούς, ισοβαθμώντας με τη Γουλβς που έχει όμως κι ένα ματς λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 19΄ με τον Βράνσιτς και θα μπορούσαν να πάνε με δύο γκολ διαφορά στην ανάπαυλα, αλλά στο 32΄ το γκολ του Πούκι ακυρώθηκε οριακά ως οφσάιντ. Τα “σπιρούνια” έφτασαν στην ισοφάριση στο 55΄ με φάουλ του Έρικσεν , αλλά μετά από έξι λεπτά (61΄) ένα απίστευτο αυτογκόλ του Οριέ έβαλε ξανά μπροστά τη Νόριτς. Τελικά η πίεση των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 81’όταν ο Χάρι Κέιν ισοφάρισε με πέναλτι στο τελικό 2-2.

Η Λέστερ συνήλθε πολύ γρήγορα μετά την βαριά ήττα από τη Λίβερπουλ και, παρά την απουσία του Βάρντι, επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Γουέστ Χαμ, παραμένοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι “αλεπούδες” μπήκαν καλύτερα στο ματς και θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ στο 12′ αλλά, ο Φαμπιάνσκι απέκρουσε το πέναλτι του Γκρέι. Τελικά η Λέστερ βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 40ο λεπτό με τον Ιχεανάτσο, ωστόσο ο Φορνάλς ισοφάρισε στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου σε 1-1. Στο 56′ όμως Ο Γκρέι, μετά από εξαιρετική κάθετη του Πέρεζ , εξιλεώθηκε για το χαμένο πέναλτι σκοράροντας για το 1-2 και δίνοντας μία μεγάλη νίκη στην ομάδα του, τη στιγμή που τα “σφυριά” βρίσκονται πλέον μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις