Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Τότεναμ τιμώρησε τον οπαδό που πέταξε ποτήρι στον Κέπα!

Η Τότεναμ τιμώρησε τον οπαδό που πέταξε ποτήρι στον Κέπα!
Reuters

Η διοίκηση της Τότεναμ εντόπισε τον φίλαθλο που πέταξε ποτήρι στην εστία του Κέπα της Τσέλσι και του επέβαλλε κατευθείαν ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο.

Την ώρα που συνεχίζεται η έρευνα της Τότεναμ για τη ρατσιστική επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχθηκε ο αμυντικός της Τσέλσι, Αντόνιο Ρούντιγκερ, στη διάρκεια του κυριακάτικου ντέρμπι των δύο ομάδων στο “Tottenham Hotspur Stadium”, οι διοικούντες των “σπερς” κατάφεραν να εντοπίσουν έναν συγκεκριμένο οπαδό.

Από την Τότεναμ γνωστοποίησαν ότι επέβαλαν αποκλεισμό σε ανεγκέφαλο οπαδό, ο οποίος πέταξε ένα ποτήρι προς τον τερματοφύλακα της Τσέλσι, Κέπα Αριθαμπαλάγκα.

“Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε ταυτοποιήσει τον οπαδό και του επιβάλλαμε απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο, εξαιτίας της ρίψης ποτηριού στον τερματοφύλακα της Τσέλσι, Κέπα, στο ματς της Κυριακής. Πρέπει να λαμβάνουμε τα μέτρα αυτά έναντι οποιουδήποτε συμπεριφέρεται με ανάρμοστο τρόπο” αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι Λονδρέζοι.

Παράλληλα, προσέθεσαν ότι συνεχίζουν την έρευνα για να βρεθούν οι δράστες της ρατσιστικής επίθεσης στον Αντόνιο Ρούντιγκερ, αναφέροντας μάλιστα πως όποιος έχει στοιχεία ή πληροφορίες για την ταυτότητα των δραστών μπορεί να στείλει e-mail ή γραπτό μήνυμα στον σύλλογο, διατηρώντας πάντα την ανωνυμία του.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις