Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Ήρθαν… στα χέρια! Δεν ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Λα Κορούνια

Ντεπορτίβο Λα Κορούνια
twitter.com/LaLiga

Ο προπονητής της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια αναγκάστηκε να διακόψει την προπόνηση της ομάδας, πριν ξεφύγει περισσότερο η κατάσταση.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, τα.. αίματα άναψαν κατά τη διάρκεια του τελευταίου μέρους της προπόνησης της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Οι Αντόνε και Αρίμπας είχαν μια έντονη λογομαχία στο “οικογενειακό” δίτερμα που πραγματοποιήθηκε και μάλιστα έφτασαν στο σημείο να πιαστούν στα χέρια και να “πέσουν” και μερικές… ψιλές.

Με την παρέμβαση των συμπαίκτες τους, τα πράγματα δεν “ξέφυγαν” περισσότερο, ενώ ο προπονητής της Λα Κορούνια διέκοψε την προπόνηση, στέλνοντας τους παίκτες στα αποδυτήρια.

“Άκουσα ότι δημιουργήθηκε μια μικρής έκτασης ένταση, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη αφού ήμουν στον φυσιοθεραπευτή. Τώρα τα πράγματα έχουν ηρεμήσει. Είναι κάτι που συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Τώρα όλα είναι ήρεμα, ήταν ένα ασήμαντο επεισόδιο. Προπονούμαστε καλά, απλά χρειαζόμαστε τα αποτελέσματα.

Δεν χρειάζεται να δώσουμε περισσότερη έκταση, υπάρχει μια στιγμή που ανεβαίνουν οι τόνοι, αλλά υπάρχει λόγος να στεκόμαστε εκεί”, ανέφερε ο επιθετικός της Λα Κορούνια, Αντριάν, για το περιστατικό.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις