Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ισπανία – Αγγλία: Τα… έσπασαν στη Σεβίλλη! Ασθενοφόρο για μεθυσμένο οπαδό – videos

Ισπανία – Αγγλία: Τα… έσπασαν στη Σεβίλλη! Ασθενοφόρο για μεθυσμένο οπαδό – videos

Ισπανία και Αγγλία δίνουν απόψε το βράδυ “μάχη” για το Nations League και στη Σεβίλλη βρίσκονται περίπου 3.000 οπαδοί των “τριών λιονταριών” για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Το αλκοόλ δεν λείπει από τις εξόδους τους, όπως και τα… παρατράγουδα.

Παραμονή του αγώνα της Ισπανίας με την Αγγλία (14.10.2018) Βρετανοί οπαδοί -που είχαν καταναλώσει αλκοόλ- προκάλεσαν βανδαλισμούς σε σταθμευμένα και μη αυτοκίνητα τη Σεβίλλη.

Μετά από παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, η κατάσταση δεν ξέφυγε, ενώ δεν καταγράφηκαν συλλήψεις ή σοβαροί τραυματισμοί.  Ένας οπαδός εμφανίζεται να πετάει ένα γυάλινο ποτήρι σε διερχόμενο αυτοκίνητο, στο κέντρο της ισπανικής πόλης.

https://twitter.com/MatheusM633/status/1051588761237241856

Πέρα από τα επεισόδια, δεν έλειψαν και οι αστείες στιγμές! Ένας άλλος οπαδός “δανείστηκε” μια καρέκλα από μπαρ και κάθισε στην άκρη του πεζοδρομίου για να βγει φωτογραφία με… φόντο τα επεισόδια.

Σε ένα άλλο περιστατικό, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ έστειλε έναν φίλο της Αγγλίας στο νοσοκομείο! Το συγκεκριμένο άτομο ήπιε μισό μπουκάλι σαμπούκα -σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει η περιγραφή του video στο twitter– με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος και να τον παραλάβει ένα ασθενοφόρο, για να τον οδηγήσει στο νοσοκομείο. Η κατάσταση του οπαδού της Αγγλίας βελτιώθηκε μετά από λίγες ώρες και πήρε εξιτήριο.

https://twitter.com/AwayDayFooty/status/1051531190790959110

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις