Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ήττα για την Εθνική Ελπίδων! Φουλ για μπαράζ

Ήττα για την Εθνική Ελπίδων! Φουλ για μπαράζ

Η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε εκτός έδρας από την Κροατία με 2-0. Οι Κροάτες πέρασαν στην πρώτη θέση του ομίλου, με τη “γαλανόλευκη” να πηγαίνει φουλ για μπαράζ.

Η Εθνική Ελπίδων δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Κροατία. Η “γαλανόλευκη” ηττήθηκε με 2-0 και γκρεμίστηκε από την κορυφή του ομίλου.

Τη Δευτέρα (15/12) η Εθνική, στον τελευταίο της αγώνα, αντιμετωπίζει τη Λευκορωσία στο Περιστέρι (19:30) και η Κροατία αγωνίζεται εκτός έδρας με το Σαν Μαρίνο, επίσης στον τελευταίο της αγώνα. Σε περίπτωση που η Ελλάδα τερματίσει στη δεύτερη θέση (σ.σ. το πιο πιθανό σενάριο), έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες να είναι ανάμεσα στους 4 καλύτερους δεύτερους που θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην τελική φάση της Ιταλίας και του Σαν Μαρίνο μέσω μπαράζ.

Οι Κροάτες προηγήθηκαν στο 41΄ με αυτογκόλ του Πασαλίδη και σημείωσαν το 2-0 στο 94΄ με τον Μπρέκαλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ελληνική ομάδα αγωνίστηκε από το 65΄ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Νικολάου.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Κροατία: Πόσαβετς, Ουρέμοβιτς, Σόσα, Σούντζιτς, Καλέτα-Κάρ, Μπένκοβιτς, Μπρεκάλο (95΄ Μπάμπιτς), Βλάσιτς, Τζάκολις, Χαλίλοβιτς (78΄ Φιόλιτς), Ιβανούσεβιτς.
Ελλάδα: Κότσαρης, Σάλιακας, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης, Νικολάου, Καραχάλιος, Γαλανόπουλος, Βέργος (64΄ Χατζηγιοβάννης), Λάμπρου (68’  Χατζηδιάκος), Ανδρούτσος (64΄ Κοτσόπουλος), Λημνιός.

Η βαθμολογία (σε 9 αγώνες)

1. Κροατία    22
2. Ελλάδα     22
3. Λευκορωσία 14
4. Τσεχία     13
5. Μολδαβία    7
6. Σαν Μαρίνο  0

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις