Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Μην απαντάτε στις προκλήσεις, στηρίξτε ΜΟΝΟ με τη φωνή σας»

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Μην απαντάτε στις προκλήσεις, στηρίξτε ΜΟΝΟ με τη φωνή σας»
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός καλεί τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν αύριο στο ΣΕΦ (03.03.2020 / 21:00) για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, να μην απαντήσουν σε τυχόν προκλήσεις και να στηρίξουν τους “ερυθρόλευκους” με την φωνή τους και μόνο.

Απέχουμε λίγες ώρες από το “τζάμπολ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την 27η αγωνιστική της Euroleague και οι “ερυθρόλευκοι” κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Click4more: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Χάνει το ντέρμπι ο Μιλουτίνοφ!

Η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φίλους της ομάδας να έχουν.. κόσμια συμπεριφορά και να μην απαντήσουν σε τυχόν προκλήσεις.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

“Καλούμε τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την ομάδα μας στην αυριανή (03/03, 21.00) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό με τη δύναμη της φωνής τους και ΜΟΝΟ, δημιουργώντας τη συγκλονιστική ατμόσφαιρα που κάνει το ΣΕΦ μια από τις πιο ισχυρές έδρες στην Ευρώπη!

Καθιστούμε σαφές ότι η βία και οι κάθε είδους αντιαθλητικές συμπεριφορές είναι απολύτως καταδικαστέες, δεν έχουν θέση σε έναν αγώνα καλαθοσφαίρισης και βεβαίως δεν συνάδουν με τις αρχές και την ιστορία της ομάδας μας.

Οι φίλαθλοι μας γνωρίζουν και ξέρουν ότι δεν πρέπει να απαντούν στις προκλήσεις. Με τη φωνή τους θα δώσουν την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα μας για να φτάσει στη νίκη. Όλοι μαζί.

Together We Fight!”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις