Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Καλλιθέα: “Όχι απλά χειραγωγημένο, αλλά κακότεχνα σκηνοθετημένο το ματς με Απόλλωνα Λάρισας”

Καλλιθέα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με επίσημη τοποθέτηση, η ΠΑΕ Καλλιθέα χαρακτήρισε το πρόσφατο εκτός έδρας ματς της με τον Απόλλωνα Λάρισας “στημένο”, επικροτώντας παράλληλα την κίνηση του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, ο οποίος διέταξε τη διενέργεια έρευνας για το παιχνίδι.

Η ανακοίνωση της αθηναϊκής ΠΑΕ

“Η ΠΑΕ Καλλιθέα εκφράζει την ικανοποίηση της για την άμεση αντίδραση του αθλητικού εισαγγελέα και τη κλήτευση του γενικού αρχηγού μας προς παροχή εξηγήσεων. Η πεποίθηση μας είναι ότι ο αγώνας της ομάδος μας με τον Απόλλωνα Λάρισας δεν ήταν απλά χειραγωγημένος, αλλά ήταν κακότεχνα σκηνοθετημένος από πρόσωπα που έχουν βρει στο Στοίχημα τους πόρους για την αντιμετώπιση των υπαρκτών προβλημάτων του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εισαγγελική παρέμβαση μετά το «μας άφησαν να προηγηθούμε οι παίκτες του Απόλλωνα»

Η ΠΑΕ Καλλιθέα ουσιαστικά πληρώνει το τίμημα της άκαμπτης στάσης που έχει τηρήσει. Δεν θέλησε ούτε σε περίεργες συμπράξεις να συμμετάσχει, ούτε τις αρχές της να εκποιήσει. Αναμένουμε το πόρισμα των αρμοδίων αναφορικά με τις στοιχηματικές αποδόσεις του συγκεκριμένου αγώνα και εκφράζουμε τη θλίψη μας, γιατί χρειάστηκε ο αγώνας αυτός για να διαπιστώσουν οι αρμόδιοι τι ακριβώς συμβαίνει και που οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια το δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Καλή Ανάσταση”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις