Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“Καλπάζει” ο Παναιτωλικός! Νίκησε κι ΑΟΚ

“Καλπάζει” ο Παναιτωλικός! Νίκησε κι ΑΟΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Την τρίτη σερί νίκη του πανηγύρισε ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα επικράτησε εντός έδρας του ΑΟΚ με 1-0, για την 23η αγωνιστική της Superleague κι ανέβηκε στους 29 βαθμούς.

Συνέχεια στην ανοδική του πορεία έδωσε ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε εντός έδρας του ΑΟΚ με 1-0 και πανηγύρισε την τρίτη σερί νίκη της στη Superleague. Το σύνολο του Δέλλα έφτασε τους 29 βαθμούς, ενώ από την πλευρά τους, οι νησιώτες έμειναν στους 18 βαθμούς και στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Μπαρμπόσα πέτυχε το γκολ της νίκης του Παναιτωλικού, λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, με τους Αγρινιώτες να διατηρούν το προβάδισμα μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας):  Κυριακίδης, Μύγας, Μιχάι, Άργκους, Μαρινάκης, Μάρκος Πάουλο (10′ Βασιλούδης), Μπεχαράνο, Μοράρ, Μάζουρεκ (88′ Ιταμπέλ), Χόρχε Ντίας, Μπαρμπόσα (79′ Μπράβο).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Αρτυματάς, Κρητικός, Γεωργίου (73′ Ζορμπάς), Παμλίδης (69′ Μενσά), Σπίνουλας, Μυτίδης, Ρόλε (79′ Γεωργακόπουλος), Γρομητσάρης

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις