Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

“Καμπάνα” από UEFA σε Νεϊμάρ! Τα ματς που θα χάσει στο Champions League

“Καμπάνα” από UEFA σε Νεϊμάρ! Τα ματς που θα χάσει στο Champions League

Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA τιμώρησε τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, για το υβριστικό του σχόλιο προς τον διαιτητή Νταμίρ Σκόμινα, ο οποίος καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις καθυστερήσεις του αγώνα των δύο ομάδων για τους “16” του Champions League.

Θεωρώντας ότι η διαιτησία αδίκησε την Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον επαναληπτικό των δύο ομάδων για τους “16” του Champions League, ο Νεϊμάρ είχε σχολιάσει με… άσχημο τρόπο το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Σκόμινα στις καθυστερήσεις.

Η UEFA τιμώρησε το Μαυροβούνιο για τη ρατσιστική συμπεριφορά οπαδών!

Αυτό είναι ντροπή. Εβαλαν τέσσερα άτομα που δεν έχουν ιδέα από μπάλα, να κοιτάζουν το ριπλέι. Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι. Πώς μπορεί να είναι χέρι, ενώ η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του. Αντε γαμ@@@@ε”, είχε αναφέρει ο Νεϊμάρ στο ποστάρισμα του.

Κάπως έτσι, η UEFA πήρε την απόφαση να ξεκινήσει πειθαρχική διαδικασία, ανοίγοντας φάκελο για τη συγκεκριμένη υπόθεση και να τιμωρήσει τελικά τον Νεϊμάρ με τρεις αγωνιστικές. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί θα εκτίσει την ποινή του στους ομίλους του νέου Champions League.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις