Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

“Καρφί” Ζιντάν για Μπέιλ! “Και να είχα τέταρτη αλλαγή δεν θα τον έβαζα”

“Καρφί” Ζιντάν για Μπέιλ! “Και να είχα τέταρτη αλλαγή δεν θα τον έβαζα”

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να έβαζε τον Γκάρεθ Μπέιλ στο τελευταίο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης στη φετινή χρονιά με αντίπαλο την Μπέτις.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει κάκιστες σχέσεις με τον Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Γάλλος τεχνικός δεν θέλει τον Ουαλό άσο στην ομάδα και φροντίζει να του το δείχνει με κάθε τρόπο.

Ο Μπέιλ έμεινε στον πάγκο στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, με τον Ζιντάν να τονίζει, μάλιστα, ότι και να είχε 4η αλλαγή, δεν θα τον έβαζε να παίξει απέναντι στη Ρεάλ Μπέτις!

“Είναι αλήθεια, δεν του έδωσα την ευκαιρία να πει “αντίο”. Ακόμη κι αν είχα 4η αλλαγή, δε θα έκανα κάτι διαφορετικό. Παίρνω αποφάσεις βλέποντας κάθε μέρα τι γίνεται και αν κάνει δεν μου αρέσει, πρέπει να κάνω αυτό που νομίζω καλύτερο. Μπορεί να είναι δύσκολο για τον παίκτη, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε όσα έκανε εδώ, αλλά ζω στο παρόν και σκέφτομαι το μέλλον”, τόνισε ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπέιλ δήλωσε για το μέλλον του: “Έχω τρία χρόνια συμβόλαιο, αν θέλουν να φύγω πρέπει να με πληρώσουν 17 εκατομμύρια το χρόνο, αν όχι θα μείνω εδώ και αν χρειαστεί να παίζω γκολφ θα το κάνω”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις