Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Καταγγελία Ολυμπιακού στην ΕΕΑ για ΠΑΟΚ – Ξάνθη μετά το ρεπορτάζ “βόμβα” του “ONE”

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ Ξάνθη
Intime.gr

Τα έγγραφα που έφερε στην επιφάνεια το ρεπορτάζ του “ONE” και αναφέρουν πως εταιρεία συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη έχει αγοράσει τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθη, έχουν προκαλέσει “σεισμό” στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός κινητοποιεί τις έρευνες.

“Σεισμό” στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει προκαλέσει το ρεπορτάζ του καναλιού “ONE” που παρουσίασε έγγραφα που φέρνουν στην επιφάνεια μια κατάσταση συνιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Αποκάλυψη του “ΟΝΕ”: Μετοχική σχέση Σαββίδη και Ξάνθης! ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Τα λέμε στα δικαστήρια”

Η εταιρεία RFA κυπριακών συμφερόντων και ιδιοκτησίας του ανιψιού του Ιβάν Σαββίδη, εμφανίζεται να έχει αγοράσει τις εγκαταστάσεις της Ακριτικής ΠΑΕ, μέσω της εταιρείας VIALAND Α.Ε. . Μια υπόθεση που αν επιβεβαιωθεί,  δεν έχει προηγούμενο!

Το video που ακολουθεί παρουσιάζει τις σοβαρές αποκαλύψεις του ONE”

Η σχετική έρευνα από την Ε.Ε.Α., προκειμένου να υπάρξουν οι απαραίτητες απαντήσεις κι έτσι να “σβήσει” άμεσα η… φωτιά που άναψε, αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα (σε μια από τις επόμενες συνεδριάσεις της που γίνονται κάθε Πέμπτη). Σε αυτό, θα “βοηθήσει” η ίδια η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Κόκκινος Πρωταθλητής”, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα κάνει εντός της ημέρας καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την υπόθεση, ζητώντας πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, αλλά και την επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Γαβαλάς: “Πώς θα γίνει το Σάββατο το ΠΑΟΚ – Ξάνθη;”

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει τη συγκεκριμένη υπόθεση και παρακολουθεί προσωπικά τις κινήσεις που γίνονται. Την ίδια στιγμή, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε στον “Sport24 Radio 103,3” σχολίασε το ρεπορτάζ του “ONE” για τις σχέσεις Σαββίδη και ΠΑΕ Ξάνθη και… στόχευσε στην προσεχή αγωνιστική της Superleague.

“Θυμίζω ότι το Σάββατο πρόκειται να διεξαχθεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη. Δεν ξέρω μετά από αυτά τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κατά πόσο είναι εφικτό να διεξαχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας. Θα πρέπει να κινηθούν άμεσα οι αρμόδιες αρχές για να ελέγξουν αυτά τα στοιχεία” ανέφερε την Τρίτη (03.12.2019) ο κ. Γαβαλάς.

Σε ερώτηση για εάν τίθεται για το εάν μπορεί να διεξαχθεί ο αγώνας: “Το λέμε ευθέως. Υπό αυτές τις συνθήκες πώς θα γίνει ο αγώνας ΠΑΟΚ – Ξάνθη το Σάββατο; Να θυμίσω ότι το 2015, ο Εργοτέλης είχε καταθέσει προσφυγή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ζητώντας τον υποβιβασμό της Κέρκυρας λόγω παρένθετου προσώπου στη μετοχική της σύνθεση κάτι που έγινε”.

Για το εάν ισχύει ο ίδιος νόμος: ‘Το καλοκαίρι η ΕΠΟ, εκτελεστική της Επιτροπή, προσπάθησε να αλλάξει την διάταξη του Νόμου που αφορά την πολυιδιοκτησια και ουσιαστικά να ανοίξει το δρόμο. Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν τυχαίο αυτό τότε. Όλα αυτά τα βάζω στο τραπέζι. Είναι τροφή για σκέψη και επαναλαμβάνω πρέπει άμεσα να κινηθούν οι αρμόδιες Αρχές γιατί τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ONE είναι αποκαλυπτικά και σοβαρά”

Ανακοίνωση – μυστήριο της Ξάνθης

Η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω επίσημης ανακοίνωσης έκανε λόγο για “συκοφαντίες” και… ραντεβού στα δικαστήρια. Την ίδια στιγμή, η ΠΑΕ Ξάνθη ενημέρωσε πως οι ιδιοκτήτες της ομάδας, Πανόπουλος και Συγγελίδης, θα κινηθούν νομικά για τη διαφύλαξη του ονομάτος τους και των εταιρειών τους και ακολούθως εξέδωσε μια ανακοίνωση… μυστήριο.

«QUIZ:

“Ξέρετε μήπως, αν η “ΣΟΥΖΑΝΑ” έβαλε παντελόνια και βγήκε μπροστά;;;;;”

Τέλος».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις