Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Κατάρρευση Ολυμπιακού! “Τεσσάρα” από Άιντχοφεν στην επανάληψη – video

Κατάρρευση Ολυμπιακού! “Τεσσάρα” από Άιντχοφεν στην επανάληψη – video

Λίγα 24ωρα πέρασαν από τη βαριά φιλική ήττα από τη Γκενκ και ο Ολυμπιακός έχασε με το ίδιο σκορ (4-0) αυτή τη φορά από την Αϊντχόφεν. Καλοί για 65 λεπτά οι “ερυθρόλευκοι”, που όμως κατέρρευσαν στη συνέχεια και δέχθηκαν 4 γκολ.

Στα δύσκολα φιλικά… είχε “τεσσάρα”. Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε “διπρόσωπος” στον αγώνα προετοιμασίας με την Αϊντχόφεν, έχοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο και “καταρρέοντας” μετά το 65′, εκεί όπου διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δέχθηκε συνολικά τέσσερα γκολ σε 11 λεπτά (!) απέναντι στην Αϊντχόφεν κι εγκατέλειψε το γήπεδο με ένα δεύτερο στη σειρά 4-0! Το επόμενο φιλικό του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη με την τουρκική Γκεζτέπε.

Σε γενικές γραμμές, οι Πειραιώτες ήταν πολύ καλοί σε άμυνα και επίθεση στο πρώτο μέρος, πέρα από τη φάση του 31′. Ήταν τότε που ο Φορτούνης γύρισε επιπόλαια την μπάλα προς τον Γιαννιώτη, ο Περέιρο βρέθηκε μόνος στην περιοχή και πλάσαρε, αλλά ο Έλληνας τερματοφύλακας απέκρουσε σωτήρια, στο πρώτο και μοναδικό μεγάλο λάθος που δεν κόστισε στους “ερυθρόλευκους”.

Στο 49΄ ο Φορτούνης σέντραρε, αλλά η κεφαλιά του Βούκοβιτς χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 68′ όμως ο Ποντένσε “πούλησε” την μπάλα στη γραμμή του πλαγίου, ο Περέιρο σέντραρε “συστημένα” στο κεφάλι του Ντε Γιονγκ κι εκείνος νίκησε τον Γιαννιώτη για το 0-1.

Ακολούθησε τη “ερυθρόλευκη” κατάρρευση! Στο 71΄ και με την άμυνα του Ολυμπιακού “κοιμώμενη” ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2 για την Αϊντχόφεν. Πέντε λεπτά αργότερα ο Σβάαμπ με κεφαλιά έγραψε το 0-3, ενώ στο 79′ -και μετά από τραγικό λάθος του Σισέ- ο Μάλεντ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων

Αϊντχόφεν: Ζουτ, Ντούμφρις (45’+1΄ Τέζε), Λούκασεν (73΄ Ρίγκο), Φιργκίφερ (61΄ Μερέν), Ανχελίνιο, Χέντριξ (46΄ Σβάαμπ), Ροσάριο, Περέιρο, Μπεργκβάιν, Ντε Γιονγκ, Μάλεν

Ολυμπιακός: Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί (84΄ Μασούρας), Μιράντα, Βούκοβιτς (69΄ Σισέ), Τσιμίκας, Καμαρά (77΄ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (69΄ Χατζισαφί), Ποντένσε (69΄ Πάρντο), Φορτούνης (69΄ Φετφατζίδης), Βρουσάι (61΄ Χριστοδουλόπουλος), Γκερέρο (61΄ Ανσαριφάρντ)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις