Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

“Καθάρισε” εύκολα ο ΟΦΗ! Γκολ μετά από 18 μήνες ο Αραβίδης

“Καθάρισε” εύκολα ο ΟΦΗ! Γκολ μετά από 18 μήνες ο Αραβίδης

Με τον Χρήστο Αραβίδη να βρίσκει δίχτυα μετά από 18 μήνες και μάλιστα να κάνει χατ-τρικ στο ματς, ο ΟΦΗ επικράτησε της Νίκης Βόλου με 3-0 για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΟΦΗ ξεπέρασε εύκολα το “εμπόδιο” της Νίκης Βόλου και με τη νίκη 3-0 στο Γεντί Κουλέ, πέρασε έστω και προσωρινά, στην κορυφή του 7ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Χρίστος Αραβίδης, που πέτυχε το δεύτερο χατ-τρικ της καριέρας του, σκοράροντας μετά από 18 μήνες, κατόπιν της αποχώρησής του από την ΑΕΚ.

Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε για πρώτη φορά στο 3ο λεπτό με πέναλτι, στο 30ο με κεφαλιά και στο 86ο λεπτό ξανά με πέναλτι, χαρίζοντας στους Κρητικούς την ΄πρώτη νίκη στο Κύπελλο Ελλάδας..

Οι συνθέσεις στο ΟΦΗ – Νίκη Βόλου

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Σωτηρίου, Νάστος, Ντίνας (89` Καλαϊτζάκης), Αραβίδης, Κομεσίδης (58` Μιχόγεβιτς), Κοιλιάρας (77` Νοικοκυράκης), Δεληγιαννίδης, Οικονόμου, Παπάζογλου, Ισμαήλ, Μπολάκης

Νίκη Βόλου (Κούτσης): Αποστολίδης, Καρτσαμπάς, Καντούτσης, Παπαδόπουλος, Δωματάς (74` Ιορδανίδης), Ντινιωτάκης, Τσεμπερίδης, Μέτσε (66` Ταβάρες), Μακένγκο, Ρόβας, Βουκομάνοβιτς (58` Τζιώρας).

Η βαθμολογία στον 7ο όμιλο

ΟΦΗ 4 (2 παιχνίδια)

Κέρκυρα 3 (1 παιχνίδι)

SKODA Ξάνθη 1 (1 παιχνίδι)

Νίκη Βόλου 0 (2 παιχνίδια)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις