Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

“Κεραυνοί” Ζιλέ για Ολυμπιακό! “Δεν παίζαμε για εξωαγωνιστικούς λόγους”

“Κεραυνοί” Ζιλέ για Ολυμπιακό! “Δεν παίζαμε για εξωαγωνιστικούς λόγους”
ΦΩΤΟ eurokinissi

“Επίθεση” εναντίον του Ολυμπιακού, εξαπέλυσε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, Γκιγιόμ Ζιλέ, ο οποίος και υποστήριξε ότι αυτός, αλλά και οι Βέλγοι συμπαίκτες του, γελούσαν για το γεγονός ότι δεν αγωνίζονταν την περασμένη σεζόν στους Πειραιώτες, καθώς επρόκειτο για εξωαγωνιστικές αποφάσεις.

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ αποχώρησε από τον Ολυμπιακό μετά από ένα χρόνο στην ομάδα και μίλησε με άσχημα λόγια για την παρουσία του στον Πειραιά, υποστηρίζοντας ότι οι “ερυθρόλευκοι” δεν τον αντιμετώπισαν όσο επαγγελματικά θα περίμενε.

“Λέγαμε ότι πρέπει να βρούμε μία ομάδα να χαρούμε το ποδόσφαιρο”, ανέφερε στη βελγική εφημερίδα Derniere Heure, ο νυν αμυντικός μέσος της Γάνδης, οποίος μετέφερε έτσι και την άποψη των Βέλγων συμπαικτών του στην ομάδα.

Οι δηλώσεις Ζιλέ για Ολυμπιακό

Από αθλητικής άποψης ήταν μία από τις δυσκολότερες χρονιές στην καριέρα μου. Ήμουν συχνά στον πάγκο για εξωαγωνιστικούς λόγους. Ήταν πολύ περίεργο και με τους άλλους Βέλγους γελούσαμε. Είχαμε πει ότι μετά τον Ολυμπιακό θα πρέπει να βρούμε κάποια άλλη ομάδα για να χαρούμε το ποδόσφαιρο. Από τους Βέλγους ποδοσφαιριστές μόνο ο Μπιόρν Ένγκελς είναι ακόμα εκεί”.

Το δημοσίευμα για Ζιλέ και Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις