Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κέρκυρα – Παναθηναϊκός: Κάκιστοι οι “πράσινοι”! Στον πάτο της βαθμολογίας

Κέρκυρα – Παναθηναϊκός: Κάκιστοι οι “πράσινοι”! Στον πάτο της βαθμολογίας
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός δεν γεύτηκε τη χαρά της νίκης ούτε στην 3η αγωνιστική της Superleague. Η Κέρκυρα επικράτησε δίκαια του “τριφυλλιού” με 1-0 στο νησί των Φαιάκων, βυθίζοντας το στον πάτο της βαθμολογίας.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε ακόμα μία κάκιστη εμφάνιση. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη προβλημάτισε ακόμα περισσότερο με την εμφάνιση της, σκορπώντας την απογοήτευση στους φίλους του “τριφυλλιού”. Οι “πράσινοι” ήταν ομάδα χωρίς αρχή και τέλος στην Κέρκυρα, με τους γηπεδούχους να φτάνουν δίκαια στη νίκη. Αυτοί ήταν, μάλιστα, οι τρεις πρώτοι βαθμοί των νησιωτών στο φετινό πρωτάθλημα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Επστάιν, ο οποίος πέτυχε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 18′.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μετά από τρεις αγωνιστικές, έχοντας δύο ισοπαλίες (Πλατανιάς, Λεβαδειακός) και μία ήττα. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα με -2 βαθμούς κι έτσι μετά το πέρας της 3ης αγωνιστικής της Superleague έχει 0 βαθμούς.

Ο αγώνας

Οι παίκτες του Ουζουνίδη ήταν εκτός κλίματος αγώνα. Θα μπορούσαν, βέβαια, να είχαν φέρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα, εάν στο 11ο λεπτό ο διαιτητής Παπαδόπουλος είχε δει το μαρκάρισμα του Γρομητσάρη στον Τσάβες κι είχε στείλει στα αποδυτήρια τον παίκτη των γηπεδούχων.

Έξι λεπτά μετά, ο Κουτρούμπης έκανε τραγικό λάθος, μιας και βρήκε την μπάλα με το χέρι στην περιοχή. Ο Παπαδόπουλος υπέδειξε σωστά το πέναλτι, με τον Επστάιν να κάνει το 1-0 στο 18′. Δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να κάνουν και το 2-0, αλλά η προβολή του Παμλίδη βρήκε το αριστερό δοκάρι του Βλαχοδήμου.

Ο Παναθηναϊκός έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για φέρει το παιχνίδι στα ίσια, αλλά η κεφαλιά του αμαρκάριστου Λουτσιάνου έφυγε άουτ στο 30′, ενώ στο 32′ ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε το κοντινό πλασέ του Χίλιεμαρκ και στο  «ριμπάουντ» το σουτ του Λουντ πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός ήταν ακόμα χειρότερος, αδυνατώντας να δημιουργήσει φάσεις για γκολ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε τρεις γρήγορες αλλαγές (Αλτμάν, Καμπέσας, Μολίνς), αλλά η εικόνα του “τριφυλλιού” δεν βελτιώθηκε. Στο 80′ ο Καμπέσας έχασε μία ανεπανάληπτη ευκαιρία, αστοχώντας σε κοντινή κεφαλιά, ενώ στο 88′ ο Καμπέσας σούταρε από πλάγια θέση στην περιοχή, ο Σοϊλέδης τον βρήκε με τις τάπες, αλλά ο διαιτητής υπέδειξε να συνεχιστεί το ματς. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, με την Κέρκυρα να πανηγυρίσει μάι σπουδαία νίκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλ.Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σπίνουλας, Σοϊλέδης, Γκομές, Επστάιν (79΄ Κόντος), Μπαλάφας, Σιόντης, Ντουαλά, Παμλίδης (69΄ Αρτυματάς).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ.Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιοχάνσον, Χούλτ, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος (67΄ Μολίνς), Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Μουνιέ (61΄ Καμπέσας), Λούντ, Λουτσιάνο (46΄ Άλτμαν), Τσάβες.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις