Σάββατο, 11 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κέρκυρα – ΠΑΟΚ: Ανετος… ακούμπησε κορυφή!

Κέρκυρα – ΠΑΟΚ: Ανετος… ακούμπησε κορυφή!

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε την πέμπτη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα στη Super League. Επικράτησε άνετα με 3-0 του τοπικού ΑΟΚ στη 17η αγωνιστική, στην Κέρκυρα.

Το live του Κέρκυρα – ΠΑΟΚ

Η υπεροχή του ΠΑΟΚ ήταν ξεκάθαρη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Μάτος στο 23΄, ο Κάμπος στο 57΄ και ο Πέλκας στο 78΄ ήταν οι σκόρερ για τον «Δικέφαλο», που προσωρινά ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο αγώνας

Πάντως, ο ΠΑΟΚ δυσκολευόταν να δημιουργήσει εύκολα τελικές. Οταν το κατάφερε στο 14΄, ο Κουλούρης δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Κουτζαβασίλη. Ο… γόρδιος δεσμός λύθηκε σε στημένη φάση όταν ο Λέο Μάτος σκόραρε στο 23΄ με κοντινή προβολή, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Βιεϊρίνια.

Δύο λεπτά μετά ο Κουτζαβασίλης έκανε σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Πέλκα, ενώ στο 28΄ο Μαουρίτσιο σούταρε άσχημα από πλεονεκτική θέση. Στο 38′ η Κέρκυρα απείλησε με σουτ του Ζορμπά λίγο έξω από την περιοχή.

Ο ΠΑΟΚ «σφράγισε» τη νίκη στο 57΄ με την παράξενη σέντρα που έμοιαζε με σουτ του Τζάλμα Κάμπος! Η μπάλα αιφνιδίασε τον Κουτζαβασίλη και κατέληξε στα δίχτυα. Οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν κοντά στο τρίτο γκολ στο 69΄ με βολέ του Πέλκα στην κίνηση, ενώ ο ίδιος απείλησε και στο 78΄. Ο Τουράμ έχασε ευκαιρία στο 80΄ την  και στο 90ο λεπτό, ο Μαουρίτσιο με εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι των «Φαιάκων».

ΚΕΡΚΥΡΑ (Σάκης Τσιώλης): Κουτζαβασίλης, Γεωργίου, Ζορμπάς, Σπίνουλας, Μυτίδης (59΄ Τουράμ), Κόντος (75΄ Γεωργακόπουλος), Αναστασίου, Ιωάννου, Ντιόγκο, Μπάουμαν (63΄ Ρόλε), Γρομητσάρης

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Μαουρίτσιο, Κάμπος (79΄ Μπίσεσβαρ), Μαλεζάς, Τσίμιροτ, Λημνιός (59΄ Λημνιός), Κουλούρης (59΄ Πρίγιοβιτς), Πέλκας, Βιεϊρίνια

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις