Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κίνηση ανθρωπιάς από τον ΠΑΟΚ! Προσφέρει όλα τα έσοδα από το Champions League [pics]

Κίνηση ανθρωπιάς από τον ΠΑΟΚ! Προσφέρει όλα τα έσοδα από το Champions League [pics]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Την αλληλεγγύη της στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, αποδεικνύει στην πράξη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ανακοινώνοντας ότι όλα τα έσοδα από το αποψινό (24/07) παιχνίδι του Champions League με τη Βασιλεία, θα διατεθούν στις οικογένειες των θυμάτων.

Κίνηση ανθρωπιάς από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία ανακοίνωσε ότι αναζητά τρόπους για να βοηθήσει τους πληγέντες από τις καταστροφικές φωτιές στην Αττική και ως πρώτη ενέργεια βοήθειας, θα διαθέσει όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια του sold out παιχνιδιού με τη Βασιλεία για το Champions League.

Με την UEFA να μην έχει ακυρώσει τον αποψινό αγώνα για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ο Δικέφαλος του Βορρά θα πρέπει να αγωνιστεί σήμερα στην Τούμπα, όμως η σκέψη όλων είναι στις περιοχές και τους ανθρώπους που υποφέρουν από τις πυρκαγιές στην Αττική.

Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, οι παίκτες της ομάδας θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια στο εν λόγω ματς, αλλά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέλαβε και δραστικά μέτρα, ανακοινώνοντας τα εξής: “Ως πρώτη ενέργεια βοήθειας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παραχωρήσει όλα τα έσοδα του σημερινού αγώνα προς αποκατάσταση ζημιών και ανακούφιση των οικογενειών που έχουν πληγεί από την τραγωδία της Αττικής. Η σκέψη μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων και σε τρόπους περαιτέρω βοήθειας”.

Το μήνυμα αλληλεγγύης του ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις