Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κλαμπ Μπριζ – ΑΕΚ, Χιμένεθ: “Να μην δώσουμε χώρο για εκπλήξεις”

Κλαμπ Μπριζ – ΑΕΚ, Χιμένεθ: “Να μην δώσουμε χώρο για εκπλήξεις”
facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL

Η ΑΕΚ “πέταξε” το πρωί της Τετάρτης για το Βέλγιο, ενόψει της αναμέτρησης με την Κλαμπ Μπριζ για τα πλέι οφ του Europa League, με τον Μανόλο Χιμένεθ να αναφέρεται στο πως θα πρέπει να παρουσιαστεί η Ένωση στο “Γιαν Μπρέιντελ”.

Η αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για Βέλγιο, με τον Μανόλο Χιμένεθ να μιλά στους εκπροσώπους του Τύπου και να αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να… προσεγγίσουν οι “κιτρινόμαυροι” την αναμέτρηση με την Κλαμπ Μπριζ.

“Πάμε εκεί για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ο αντίπαλός μας είναι μια γρήγορη ομάδα, που προσπαθεί να δημιουργήσει κινδύνους. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να μην τους δώσουμε χώρους για να μας επιφυλάξουν εκπλήξεις”, ανέφερε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ.

Και συνέχισε: “Το βασικό είναι να έχουμε μια ζυγαριά και να δούμε τι θα κάνουμε σε σχέση με τον αντίπαλο. Είναι πολύ σημαντικό να σκοράρεις, να μη δεχθείς γκολ και να μη χάσεις. Στα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ είναι ξεκάθαρο δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες. Παρόλο όμως που δεν έκανε ούτε ο αντίπαλος, δεχθήκαμε τρία γκολ”.

Διαβάστε ΕΔΩ για την αποστολή της ΑΕΚ και ΕΔΩ για την επίσκεψη Μελισσανίδη στην προπόνηση των “κιτρινόμαυρων”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις