Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

“Κόκκινη” κορυφή με… τριπλό Σαλάχ! “Σάρωσε” τη Μπόρνμουθ η Λίβερπουλ – video

“Κόκκινη” κορυφή με… τριπλό Σαλάχ! “Σάρωσε” τη Μπόρνμουθ η Λίβερπουλ – video
ΦΩΤΟ Reuters

Το “τρένο” της Λίβερπουλ πέρασε και από το Μπόρνμουθ, με τον Σαλάχ “οδηγό” στο επιβλητικό 0-4 και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ, αναμένοντας πλέον ευχάριστα νέα από το ντέρμπι της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ίσως στο καλύτερο φετινό του παιχνίδι στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Μοχάμεντ Σαλάχ έκανε χατ-τρικ κόντρα στη Μπόρνμουθ, για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έφερε την ομάδα του στην πρώτη θέση, ένα βαθμό αλλά και ένα ματς περισσότερο από τη Μάντσεστερ Σίτι, που αντιμετωπίζει αργότερα (08/12, 19:30) την Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Η ομάδα του Γιούρκεν Κλοπ ήταν “σαρωτική” στο γήπεδο και άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό, με τον Αιγύπτιο σούπερ σταρ να σκοράρει για πέμπτη φορά τη φετινή σεζόν στη λίγκα. Ο ίδιος ήταν όμως ο απόλυτος πρωταγωνιστής και στο δεύτερο ημίχρονο, κάνοντας το πρώτο του χατ-τρικ για φέτος, με άλλα δύο τέρματα στο 48′ και το 77′, ενώ είχε προηγηθεί το 3-0 από αυτογκόλ του Κουκ στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αυτή ήταν η 13η νίκη της Λίβερπουλ στη σεζόν, κατά την οποία έχει διατηρήσει το αήττητο μέχρι αυτή τη στιγμή και πλέον προσπέρασε τους Πολίτες στην κορυφή, φθάνοντας τους 42 βαθμούς έναντι 41 της Σίτι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις