Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κονέ: “Είχα συμφωνήσει με την ΑΕΚ το καλοκάιρι, αλλά…”

Κονέ: “Είχα συμφωνήσει με την ΑΕΚ το καλοκάιρι, αλλά…”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναγιώτης Κονέ μίλησε σε Μέσο της Ιταλίας για τη συμφωνία που είχε -το καλοκαίρι- με την ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στο λόγο που δεν ολοκληρώθηκε το deal.

Έφυγα από την Ιταλία την ημέρα που έλυσα το συμβόλαιό μου με την Ουντινέζε. Δεν είχα την ευκαιρία να βρω ομάδα από την Serie A. Υπήρξαν προτάσεις από το Ισραήλ και την Αυστραλία αλλά δεν με κάλυπταν για να συνεχίσω εκεί την καριέρα μου. Είχα συμφωνήσει με την ΑΕΚ. Το ήθελα πολύ. Αλλά δεν μπορούσα να βρω εκείνη τη στιγμή λύση για να αποχωρήσω από την Ουντινέζε”, ανέφερε αρχικά ο Παναγιώτης Κονέ μιλώντας στο “tuttojuve”.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας μέσος μίλησε για τους λόγους που δεν προχώρησε το deal με τους “κιτρινόμαυρους”: “Στις 31 Αυγούστου που τα κατάφερα ήταν ήδη αργά. Δυστυχώς έχασα την ευκαιρία. Πέρυσι κερδίσαμε το Πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια και φτάσαμε στον Τελικό Κυπέλλου”.

Προπονούμαι για τον Ιανουάριο. Θέλω να είμαι έτοιμος όταν βρω νέα ομάδα. Είμαι στην Ελλάδα και κάνω προπονήσεις με εξειδικευμένο προπονητή” τόνισε ο Κονέ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις