Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Κόντρα ΑΕΚ με Κούγια!

Κόντρα ΑΕΚ με Κούγια!

Απαράδεκτη θεωρούν στην ΑΕΚ την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με τον διαιτητή του προσεχούς αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. Οι «βυσσινί» εκδήλωσαν επισήμως προβληματισμό για τον ορισμό του Ευαγγέλου, αλλά και για τον παρατηρητή Μπέγκο. Στην Ενωση αποφάσισαν να καταθέσουν πάραυτα καταγγελία κατά του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, με βάση το άρθρο 24 του Κώδικα περί δυσφήμισης ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων.

Αυτό που έλεγαν χαρακτηριστικά ήταν ότι «… οι εποχές του φθηνού επηρεασμού των διαιτητών με ξεπερασμένες μεθόδους έχει πλέον παρέλθει ανεπιστρεπτί» και επίσης ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσουν κανενός είδους διάλογο με τον Αλ. Κούγια, αλλά θα κινηθούν βάσει νομικού πλαισίου.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την ΑΕΛ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League. Θυμίζουμε ότι πριν από δύο εβδομάδες υπήρξε κι άλλη ανακοίνωση του λαρισαϊκού συλλόγου που αφορούσε την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, οι «βυσσινί» ενημέρωσαν ότι δεν πρόκειται να καταγγείλουν τη συμπεριφορά του Μάρκο Λιβάγια (είχε χτυπήσει αντίπαλο στην πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό), παρότι είχαν έννομο συμφέρον αφού σε περίπτωση τιμωρίας ο Κροάτης δεν θα έπαιζε στο ματς της Κυριακής.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις