Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Κορονοϊός: Η έμπνευση των φίλων της Γκλάντμπαχ για να «γεμίσουν» την εξέδρα τους

Κορονοϊός: Η έμπνευση των φίλων της Γκλάντμπαχ για να «γεμίσουν» την εξέδρα τους

Οι οργανωμένοι φίλοι της Γκλάντμπαχ σχεδιάζουν να… γεμίσουν την κερκίδα τους στα εντός έδρας παιχνίδια της Μπορούσια (όταν θα έχουμε επανεκκίνηση στην Bundesliga) ακόμα και αν επιβληθεί μέτρο για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, λόγω του κορονοϊού.

Η εξάπλωση του κορονοϊού έχει σταματήσει κάθε αγωνιστική δράση στην Ευρώπη. Το πιο θετικό «σενάριο» αναφέρει πως η επανέναρξη των πρωταθλημάτων θα γίνει σε γήπεδα χωρίς οπαδούς. Οι οργανωμένοι φίλοι της Γκλάντμπαχ όμως αναμένεται να «γεμίσουν» την εξέδρα τους στο «Borussia Park».

Οι οπαδοί της Γκλάντμπαχ κατασκευάζουν ήδη –δίνοντας 19 ευρώ ο καθένας- τη φιγούρα τους σε αδιάβροχο χαρτόνι και σε φυσικό μέγεθος, που θα δώσει… ζωντάνια στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια των τηλεοπτικών μεταδόσεων των αγώνων!

Οι φίλαθλοι θα στέλνουν μία φωτογραφία τους, θα πληρώνουν το αντίστοιχο ποσό και θα βλέπουν τη φιγούρα τους στο γήπεδο. Οι 1.000 πρώτες φιγούρες  έχουν γίνει παραγγελία.

«Θέλουμε να γίνουμε ο πρώτος σύλλογος που θα φέρει λίγη «ζωή» στο γήπεδο και να εξασφαλίσουμε την παρουσία των φιλάθλων, όταν στην πραγματικότητα εκείνοι θα είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθούν τους αγώνες στο σπίτι» επισημαίνουν οι οπαδοί της Γκλάντμπαχ στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις