Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κορονοϊός: «Συνέλαβαν τον Πρίγιοβιτς στη Σερβία»

Κορονοϊός: «Συνέλαβαν τον Πρίγιοβιτς στη Σερβία»

Μπελάδες για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από τη Σερβία, οι Αρχές συνέλαβαν τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ, επειδή παραβίασε τα μέτρα που έχουν παρθεί από την κυβέρνηση, κατά του κορονοϊού.

Τα αυστηρά μέτρα που έχουν ληφθεί στη Σερβία, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού, φαίνεται πως έφεραν προβλήματα στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία (η χώρα έχει τεθεί εδώ και πολλές ημέρες σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης), ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ παραβίασε τα μέτρα της καραντίνας για τον κορονοϊό, που αφορούν την απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά τις 17:00.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρίγιοβιτς (που έχει υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών, αφού μπήκε πρόσφατα στη χώρα) παρέμεινε στο καφέ ενός ξενοδοχείου περισσότερο από το επιτρεπτό όριο, έχοντας στο πλάι του τη σύζυγο του, τον τραγουδιστή, Ραντίσα Τραΐκοβιτς και τη σύντροφο του δεύτερου (τους συνέλαβαν επίσης, αφού όλοι τους φαίνεται πως… έχασαν την αίσθηση του χρόνου).

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο εξωτερικό «σπάει» την καραντίνα στη Σερβία, με πιο… τρανταχτό παράδειγμα, αυτό του Λούκα Γιόβιτς της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις