Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Κράσνονταρ – Ολυμπιακός, Μαρτίνς: “Δεν θα ρισκάρουμε να χαθεί η ευκαιρία”

Κράσνονταρ – Ολυμπιακός, Μαρτίνς: “Δεν θα ρισκάρουμε να χαθεί η ευκαιρία”

“Πρέπει να παίξουμε σαν να ήρθε το πρώτο παιχνίδι 0-0”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πέδρο Μαρτίνς, στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα του Ολυμπιακού στην έδρα της Κράσνονταρ. “Οι παίκτες θα είναι σοβαροί” τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός, μια ημέρα πριν τον επαναληπτικό των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Champions League κόντρα στους Ρώσους.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, κατέστησε σαφές ότι κανείς στην ομάδα δεν πρόκειται να σταθεί στο 4-0 του πρώτου αγώνα με την Κράσνονταρ, ενώ τόνισε πως περιμένει να δει την απαραίτητη σοβαρότητα από τους “ερυθρόλευκους”.

Η συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς

-Είναι η πρώτη φορά που έχετε κερδίσει με 4-0 σε πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα; Τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε την πρόκριση;

“Δεν έχει να κάνει με τους προπονητές. Το αποτέλεσμα που έχουμε φέρει είναι πλεονέκτημα, αλλά θα αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Πρέπει να κάνουμε ισορροπημένο ματς, απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε έχοντας στο μυαλό μας ότι το πρώτο παιχνίδι ήταν 0-0”.

– Υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει χαλαρότητα μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα;

“Δεν υπάρχει πιθανότητα να επαναπαυτούμε. Πρόκειται για το πρεστίζ μας, θα δώσουμε υπερηφάνεια στην Ελλάδα, δεν θα ρισκάρουμε να χαθεί η ευκαιρία. Να είστε σίγουροι ότι οι παίκτες θα είναι σοβαροί, έξυπνοι και δεν θα πετάξουμε την ευκαιρία να μπούμε στους ομίλους. Οι παίκτες ξέρουν ποια ομάδα αντιπροσωπεύουν”.

– Περιμένετε να κατέβει η ίδια ομάδα που συνετρίβη με 4-0 στο πρώτο ματς;

“Η Κράσνονταρ έχει αποδείξει ότι παρά τις αλλαγές που κάνει, παραμένει δυνατή και επικίνδυνη. Περιμένουμε την πιο δυνατή της εκδοχή στο αυριανό παιχνίδι”.

Περιμένατε το σκορ του πρώτου αγώνα;

“Η αλήθεια είναι ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, η κατάσταση ήταν ισορροπημένη. Είχαμε όμως υπομονή, παίξαμε έξυπνα, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες”.

Σεμέδο: “Να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι όπως στην έδρα μας”

Μία καλή εμφάνιση, ανάλογη του πρώτου ματς με την Κράσνονταρ, θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός μέσα στην έδρα των Ρώσων, όπως δήλωσε ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Τα όσα δήλωσε ο αμυντικός του Ολυμπιακού

-Περίμενες όταν έγιναν οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό πως θα έφτανες στο σημείο να περιμένεις ένα ματς για να μπεις στους ομίλους και χωρίς να έχει δεχτεί γκολ η ομάδα στο πρωτάθλημα;

«Νομίζω ότι στο ποδόσφαιρο κανείς δεν μπορεί να κάνει όνειρα. Μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος και ευγνώμων στον προπονητή και τον Ολυμπιακό που έχω αυτή την ευκαιρία. Έχω δουλέψει πολύ για να είμαι εδώ. Αυτή τη στιγμή δεν έχει σημασία να μιλάμε για τον Ρούμπεν, αλλά για τον Ολυμπιακό και τον στόχο που είναι κοντά να πετύχει».

-Όταν ακούσατε ότι η Κράσνονταρ πέρασε την Πόρτα χαμογελάσατε ή όχι;

«Πιστεύω ότι στο επίπεδο που βρισκόμαστε όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Δεν σκεφτόμουν ποιον αντίπαλο θα αντιμετωπίζαμε. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αντίπαλο και θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι όπως κάναμε και στην έδρα μας».

-Αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για εσένα και τους συμπαίκτες σου να κρατήσετε το μηδέν στην άμυνα; Θα θέλαμε να μας πεις και για τη συνεργασία σου με τον Μεριά…

«Είναι αλήθεια ότι είναι πολύ θετικό το γεγονός μία ομάδα να μη δέχεται γκολ σε τόσα παιχνίδια. Σου δίνει μεγάλη χαρά και δύναμη για να συνεχίσεις να παίζεις. Όσον αφορά στον Μεριά είναι πολύ καλή η συνεργασία που έχουμε είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και όλοι είναι στη διάθεση του προπονητή».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις