Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κρίσιμη ημέρα! Στα γραφεία της ΕΠΟ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

ΕΠΟ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το ελληνικό ποδόσφαιρο στα… δικαστήρια! ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα βρεθούν το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία της ΕΠΟ, εκεί όπου θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν τις ποινές -με αφαίρεση βαθμών- που τους έχει επιβληθεί πρωτόδικα. Οπαδοί των “ερυθρόλευκων” θα δώσουν το “παρών”.

Ημέρα με μεγάλο ενδιαφέρον είναι η Παρασκευή, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τις αφαιρέσεις βαθμών σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Οι δυο ΠΑΕ θα βρεθούν στην Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, εκεί όπου θα εκδικαστούν οι εφέσεις τους για τις πρωτόδικες ποινές τους.

Στις 16.00 εκδικάζεται η έφεση του Ολυμπιακού, που έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση 3 βαθμών, δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών (την έχει ήδη εκτίσει) και πρόστιμο 90.000 για όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Μάλιστα, την ίδια ώρα οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν προαναγγείλλει την παρουσία τους στα γραφεία της ΕΠΟ, κάτι που αναμένεται να φέρει και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο.

Δυο ώρες αργότερα θα ακολουθήσει η εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης αφαίρεσης τριών βαθμών, ποινής 2 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 30.000 ευρώ για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ματαιώθηκε. Σε αυτή την υπόθεση, οι “ερυθρόλευκοι” είναι διάδικοι.

Τις σημερινές εξελίξεις παρακολουθεί από.. απόσταση η ΑΕΚ, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, 2 βαθμούς περισσότερους από τον ΠΑΟΚ, τον οποίο αντιμετωπίζει την Κυριακή στην Τούμπα. Την ίδια ημέρα, οι οπαδοί του “δικέφαλου του Βορρά’ έχουν προαναγγείλει νέο συλλαλητήριο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις