Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ξανά εκτός εθνικής Πορτογαλίας εν μέσω της… θύελλας κατηγοριών για βιασμό Αμερικανίδας

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ξανά εκτός εθνικής Πορτογαλίας εν μέσω της… θύελλας κατηγοριών για βιασμό Αμερικανίδας
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο λείπει και πάλι από τις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος στην εθνική Πορτογαλίας, σε μια περίοδο όπου αντιμετωπίζει κατηγορίες περί βιασμού μιας 34χρονης Αμερικανίδας.

Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα παραταχθεί για άλλη μια φορά η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, στις επόμενες υποχρεώσεις της. Όπως αναφέρει και σχετικό δημοσίευμα της “Record”, ο επιθετικός της Γιουβέντους επικοινώνησε με τον Φερνάντο Σάντος και τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας των Ιβήρων και συμφώνησαν για την αποχή του από τις αναμετρήσεις με Πολωνία (11/10 για το Nations league, εκτός έδρας) και Σκωτία (14/10 φιλικός εκτός έδρας).

Να θυμίσουμε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είχε αγωνιστεί ούτε στα παιχνίδια της Πορτογαλίας για το Nations League που έγιναν το Σεπτέμβριο.

Αρκετά είναι πάντως τα Μέσα από το εξωτερικό που δεν παραλείπουν να αναφέρουν πως αυτή του η απουσία από τους Ίβηρες έρχεται σε μια περίοδο όπου αντιμετωπίζει κατηγορίες περί βιασμού της Κάθριν Μαγιόρκα. Η 24χρονη Αμερικανίδα κατηγορεί τον Πορτογάλο άσο πως την ανάγκασε να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του χωρίς τη συναίνεσή της, το 2009.

Η ίδια υποστήριξε ότι έλαβε 375.000 ευρώ για να αποσιωπήσει το γεγονός, ενώ έδωσε στο «φως» και διάφορες λεπτομέρειες του συμβάντος. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι όταν τελείωσε η πράξη, ο Ρονάλντο τη ρώτησε αν πονούσε και στη συνέχεια γονάτισε λέγοντας «κατά 99% είμαι καλό άτομο, δεν ξέρω τι συμβαίνει μ’ αυτό το 1%».

Το βίντεο του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό!

Να επισημάνουμε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε θέση γι’ αυτό το θέμα, αρνούμενος τις συγκεκριμένες κατηγορίες. “Έχοντας ήσυχη τη συνείδησή μου θα περιμένω με ηρεμία τ’ αποτελέσματα της οποιασδήποτε έρευνας”, ανέφερε μέσω των social media ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις