Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Το βίντεο του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό!

Το βίντεο του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό!
ΦΩΤΟ youtube

Η Κάθριν Μαγιόρκα κατηγορεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο για το βιασμό της και τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο βίντεο από τη βραδιά που -σύμφωνα με την 34χρονης Αμερικανίδα- πως έγινε το συμβάν.

Η δικαιοσύνη καλείται πλέον να βρει αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αθώος ή αν πραγματικά αληθεύουν όσα καταγγέλλει η Κάθριν Μαγιόρκα.

Να θυμίσουμε πως η 24χρονη Αμερικανίδα κατηγορεί τον Πορτογάλο άσο πως την ανάγκασε να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του χωρίς τη συναίνεσή της, το 2009.

Αυτή είναι η γυναίκα που κατηγορεί τον Ρονάλντο για βιασμό! Αποκαλύφθηκε η ταυτότητά της [pics]

Το φερόμενο θύμα υποστηρίζει στην καταγγελία της πως οι νομικοί εκπρόσωποι του άσου της Γιουβέντους εξαγόρασαν την σιωπή της έναντι 375.000 δολαρίων.

Την ίδια ώρα -σύμφωνα με έγγραφα που βγήκαν στην επιφάνεια- ο Ρονάλντο εμφανίζεται να παραδέχτηκε στο νομικό επιτελείο του πως εκείνη είπε “όχι” και “stop” κατά τη διάρκεια του καταγγελόμενου βιασμού.

Πλέον, στο διαδίκτυο έχει κυκλοφορήσει και ένα βίντεο από τη βραδιά που η Κάθριν Μαγιόρκα ισχυρίζεται πως έπεσε… θύμα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Σε αυτό, ο Πορτογάλος επιθετικός φαίνεται ότι χορεύει με την 34χρονη γυναίκα, ενώ την αγκαλιάζει κιόλας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις