Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ξανά στην κορυφή η Σίτι! Ο Μαχρέζ “σκότωσε” την Τότεναμ με… ιερό γκολ – video

Ξανά στην κορυφή η Σίτι! Ο Μαχρέζ “σκότωσε” την Τότεναμ με… ιερό γκολ – video
ΦΩΤΟ Reuters

Με τον Μαχρέζ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 6ο λεπτό και να το αφιερώνει στον αδικοχαμένο πρόεδρο της Λέστερ, η Μάντσεστερ Σίτι πήρε το ντέρμπι με την Τότεναμ με 1-0 και βρέθηκε ξανά στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, ισόβαθμη με τη Λίβερπουλ.

Η Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε μία ακόμη νίκη στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, επικρατώντας με 1-0 της Τότεναμ στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής στην Αγγλία και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου “συγκατοικεί” και πάλι με τη Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντίολα, άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά κατάφεραν να το κρατήσουν μέχρι τέλους, σταματώντας το νικηφόρο σερί 4 αγωνιστικών της ομάδας του Λονδίνου.

Το γκολ της νίκης για τους “Πολίτες” σημείωσε ο Μαχρέζ με ωραίο τελείωμα από το ύψος του πέναλτι, αφιερώνοντάς το στον πρόεδρο της πρώην ομάδας του, της Λέστερ, τον Βιτσάι Σριβανταναπράμπα, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην τραγωδία με την πτώση του ελικοπτέρου έξω από το γήπεδο της ομάδας.

Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στο “θαύμα” της ομάδα του Ταϊλανδού επιχειρηματία, που κατέκτησε τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

https://twitter.com/CFCPys/status/1057002619472875522

Καμία διάθεση να αφήσει την κορυφή της Premier League δεν έδειξε η Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Premier League με την Τότεναμ στο Γουέμπλεϊ.

Οι πρωταθλητές έβαλαν «φρένο» στο σερί των τεσσάρων διαδοχικών νικών των «πετεινών» και με το γκολ του Μαχρέζ στο ξεκίνημα έφυγαν νικητές από το Λονδίνο (1-0). Με το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο», μετά το 0-0 στο «Άνφιλντ», η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα διατηρήθηκε στο ρετιρέ της κατάταξης με «συγκάτοικο» την Λίβερπουλ, ενώ αντίθετα οι Λονδρέζοι βρίσκονται, πλέον, στο -5 από την κορυφή.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις