Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ξάνθη – Λαμία: Ξανά στο μηδέν οι “Ακρίτες”! Σπουδαίος βαθμός για τους φιλοξενούμενους

Ξάνθη – Λαμία: Ξανά στο μηδέν οι “Ακρίτες”! Σπουδαίος βαθμός για τους φιλοξενούμενους
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Ξάνθη έμεινε για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς γκολ και έτσι δίκαια ήρθε η ισοπαλία με 0-0 κόντρα στη Λαμία στα “Πηγάδια”, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν σημαντικό βαθμό στη “μάχη” για την παραμονή.

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι στην Ξάνθη, η τοπική ομάδα συνέχισε τις “στείρες” εμφανίσεις της στη Superleague και έμεινε στο 0-0 με τη Λαμία, έχοντας απομακρυνθεί πια αρκετά από τις θέσεις της Ευρώπης.

Οι “Ακρίτες” ανέβασαν ρυθμό στο ματς μετά το δυνατό ξεκίνημα των φιλοξενούμενων, αλλά τόσο ο Λισγάρας στο 17′, όσο και ο Μπαριέντος στο 22′, δεν κατάφεραν να “σπάσουν” την “αφλογιστία” της ομάδας του Ράσταβατς, που συμπλήρωσε 4 ματς χωρίς να πετύχει γκολ.

Με την εικόνα του αγώνα να… χειροτερεύει μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο, το 0-0 έμεινε δικαιολογημένα μέχρι τέλους, με τους Λαμιώτες να είναι παίρνουν έναν σημαντικό βαθμό για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Οι συνθέσεις στο Ξάνθη – Λαμία

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Μπαριέντος (46΄ Ντουρίτσκοβιτς), Αλμέιδα, Σαρπόνγκ (71΄ Αμορίμ), Λισγάρας, Καμαρά, Καντά (61΄ Μπρίτο), Κάστρο, Μπαξεβανίδης

Λαμία (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Μπερτόλιο (88΄ Μπουλούλης), Καραμάνος, Τόμας (61΄ Επστάιν), Δημούτσος, Σκόνδρας, Βάντερσον, Τσούκαλος (70΄ Ασούμπρε)

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις