Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Ξεφεύγει” η κατάσταση στη Νάπολι – Οργισμένοι οπαδοί πήγαν στο προπονητικό κέντρο!

“Ξεφεύγει” η κατάσταση στη Νάπολι – Οργισμένοι οπαδοί πήγαν στο προπονητικό κέντρο!
ΦΩΤΟ Reuters

Ωρολογιακή βόμβα θυμίζει η Νάπολι αφού η κόντρα διοίκησης και παικτών παίρνει μεγάλες διαστάσεις με οργανωμένους οπαδούς της ομάδας να επισκέπτονται με άγριες διαθέσεις το προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Χάος επικρατεί στη Νάπολι μετά την άρνηση των παικτών να απομονωθούν, λόγω των τελευταίων κακών αποτελεσμάτων της ομάδας με την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Σάλτσμπουργκ για το Champions League να αποτελεί τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Σήμερα μάλιστα εξαγριωμένοι οπαδοί των “παρτενοπέι” επισκέφτηκαν το προπονητικό κέντρο της ομάδας και απαίτησαν την καθαίρεση όλων!

Συγκεκριμένα περίπου 150 οπαδοί της Νάπολι πήγαν στο προπονητικό κέντρο, φώναξαν συνθήματα και κρέμασαν πανό ενάντια των παικτών, τους οποίους αποκαλούσαν μισθοφόρους ενώ καλούσαν τη διοίκηση να χρησιμοποιήσει παίκτες από τη δεύτερη ομάδα στα επόμενα ματς. Στο σημείο βρίσκοντας πάντως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έτσι ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ο πρώτος που βρίσκεται στο στόχαστρο από τους παίκτες φαίνεται να είναι ο αρχηγός, Λορένσο Ινσίνιε. Ο πρόεδρος της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, βλέποντας να μην γίνεται αποδεκτή η εντολή του για απομόνωση της ομάδας, σκέφτεται πολύ σοβαρά να του αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις