Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Μπάχαλο” στη Νάπολι! Στον “αέρα” Αντσελότι και… Μανωλάς

“Μπάχαλο” στη Νάπολι! Στον “αέρα” Αντσελότι και… Μανωλάς
ΦΩΤΟ Reuters

“Πόλεμος” στο εσωτερικό της Νάπολι με τον ιδιοκτήτη της ομάδας να βρίσκεται σε κόντρα με τον προπονητή Κάρλο Αντσελότι και τους παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο Κώστας Μανωλάς.

Τα άσχημα αποτελέσματα της Νάπολι έχουν δημιουργήσει… μπάχαλο στην ομάδα, με τον Ντε Λαουρέντις να ψάχνει τρόπο να αποδεσμεύσει τον  Κάρλο Αντσελότι, αλλά και ποδοσφαιριστές του.

Ο Ιταλός παράγοντας είχε ζητήσει από τον προπονητή να “μαζέψει” την ομάδα στο προπονητικό κέντρο μετά την ήττα από τη Ρόμα, κάτι που έγινε μετά από μεγάλες “πιέσεις”, αλλά δεν συνεχίστηκε και μετά την ισοπαλία με τη Σάλτσμπουργκ στο Champions League.

Ο Αντσελότι δεν πήγε μάλιστα ούτε στη συνέντευξη Τύπου, με τους παίκτες να μην εμφανίζονται επίσης στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, κάνοντας έξαλλο τον Ντε Λαουρέντις, που έβγαλε επίσημη ανακοίνωση εναντίον τους, με άπαντες να θεωρούνται πλέον στον “αέρα”.

Η ανακοίνωση κατά παικτών και προπονητή στη Νάπολι

«Η διοίκηση ανακοινώνει ότι, σε σχέση με την συμπεριφορά των παικτών της ομάδας το βράδυ της 5ης Νοεμβρίου 2019, θα προχωρήσει στην προστασία των δικαιωμάτων της σε ό,τι αφορά το οικονομικό, το πειθαρχικό και το κομμάτι της εικόνας της. Ξεκαθαρίζουμε, επίσης, ότι έχουμε αναθέσει την ευθύνη για την εκτέλεση της απόφασης για παραμονή της ομάδας στο προπονητικό κέντρο, στον Κάρλο Αντσελότι. Τέλος, γνωστοποιούμε την απαγόρευση δηλώσεων στον Τύπο για αόριστο χρόνο”.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις